Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 16 март 2007, 07:57 ч.

Малко помощ с превод - СПЕШНИЧКО

  • 2 471
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 772
Това е линка. Може да се избират различни езици.
http://www.thermacare.com/global.html


Става въпрос за колана, който се слага на кръста. Та се затруднявам с обяснението какво се прави след като се свали. Е свалих го. Ами сега... Да не би да се съхранява по някакъв начин, а аз да го унищожа. Ще се радвам ако някой помогне.
  bouquet

# 1
  • Мнения: 805
*Как работи
Коланите Термакеър съдържат естествена топлина, която се създава от създава съставките (желязо, въглен, сол и вода), които се загряват при излагане на кислород. Когато вие отворите опаковката на Термакеър, коланът ще започне да се стопля веднага и ще достигне терапевтична температура за около 30 минути. При осем часово носене, ниската равномерна топлина от колана предоставя до 24 часово облекчение на болките.
*Кога да използваме
  Дали просто се движите, вършите си дребната ежедневна работа, или почивате, лесно преносимият Термакеър предоставя терапевтична топлина там, където изпитвате болка. Използвайте колана през нощта и се събудете с чувство за отпочиналост ( първо опитайте през деня според указанията ). Опитайте да започнете деня без болка.
  Когато е използван според указанията, коланът може да се ползва 8 часа на ден, седем дни в седмицата. Започнете терапия с Термакеър при първите симптоми на мускулни болки. Ранната терапия ще попречи на болката да направи живота ви неприятен.
1.Отворете опаковката, когато сте готови за ползуване. Mоже да отнеме до 30 минути за Термкеър да достигне  терапевтична температура.
2.Поставете в областта на кръста или бедрата.
3.Пристегнете добре. За максимална ефективност, ние препоръчваме, да носите Термакеър 8 часа.
*Не носете повече от 8 часа в период от 24 часа.
*За ваше удобство коланът е изработен в два размера.
*За по-добра представа как да използвате Термкеър, вижте тази кратка демонстрация.
*Предупреждения:
   Продуктът може да доведе до изгаряния и раздразнения на кожата. Рискът от изгаряне нараства пропорционално с възрастта. Ако например сте на 55, или по-възрастни, носете Термакеър над бельото,  не направо върху кожата. Всеки диск   съдържа желязо (2 грама), което може навреди, ако се поеме. В такъв случай изплакнете обилно с вода и се обърнете към токсиколог. Ако съдържание от диска попадне в очи или кожа, изплакнете с вода. Не подгрявай в микровълнова фурна ( за да не предизвикаш възпламеняване ) и пази от деца и домашни любимци.
   Не използвайте в съчетание с терапевтични лепенки, лечебни лосиони, кремове или мехлеми, върху нездрава, наранена кожа или натъртени и подпухнали зони от последните 48 часа. Не се препоръчва на хора, които не са в състояние да следят стриктно инструкциите, малки деца, възрастни, както и в/у области, които не могат да бъдат нагрявани ( и с други форми за нагревки ).
   Спрете да използвате и се допитакте до лекар, ако изпитвате дискомфорт, парене, отичане, обриви, или други изменения върху кожата, където продукта се прилага. Ако след седем дни болката ви се влоши, или остане същата, това може да е знам за по-сериозно състояние.
   Допитайте се до лекар, ако страдате от диабет, слаба циркулация или сърдечни проблеми, ревматизъм или при бременност.


Не пише как да се съхранява.  Thinking Може би в торбичката. Тя за многократна употреба ли е?

# 2
  • Мнения: 1 549
Специално за колана, който се слага на кръста, не пише как се съхранява. В общите инструкции пище, че след употреба се изхвърля в обикновения домакински боклук. А за лентите за коляно и врат, че ако искате да ги употребявате няколко пъти да  ги приберете внимателно в опаковката. Естествено ако не е повредена лепящата повърхност. А лепящата повърхност се поврежда при употреба и използване на олио за отлепване на лентата.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт