Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Живеещи в чужбина
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

O.A.E./ Пазарджик

Мнения: 2 477
някой знае ли как се казва това-
Цитирай

монако ди бавариа

Мнения: 4 138
колраби-на немски. адски готин зеленчук. белиш, режеш на кръгли филиики, вариш в подсолена вода. после задушаваш в масло. най-нежните листенца от средата нарязваш на ситно и поръсваш. може да му приготвиш и лек бешамелов сос. увира бързо. гарнитурка за всякаква мръвка. не се шашкай от миризмата докато се вари Mr. Green
Цитирай

O.A.E./ Пазарджик

Мнения: 2 477
Благодаря  bouquet
Цитирай


Мнения: 8 956
Матакосмата ти е казала на немски.
На български мисля, че се водеше сладка ряпа.
Нещо наистина много приятно на вкус.
Аз съм го приготвяла на крем супа, на шницели с панировка от бадеми и стъргани моркови или на огретен.
Цитирай


Мнения: 6 395
тук съм виждала да го хапват и нарязано на колелца върху филиика хляб с масло
не го ползвам често
Цитирай

Швейцария, иначе от Пловдив

Мнения: 1 425
На български се казва алабаш. Аз го варя на пара или го хапваме суров.
Цитирай


Мнения: 8 956
На български се казва алабаш. Аз го варя на пара или го хапваме суров.
Кате, не искам да споря, възможно е да си права.
Но алабаша в България е един лилавичък, а колраби е бял.
Или е друг сорт? newsm78
Цитирай

Швейцария, иначе от Пловдив

Мнения: 1 425
Алабаш има и лилав, и бял

Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.