Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

готварски въпрос

  • 17 март 2007, 11:51 ч.
  • Преглеждания  512  Мнения  7  Онлайн  1
Отговори
  • O.A.E./ Пазарджик
  • Мнения: 2 477
някой знае ли как се казва това-

Реклама
# 1
  • монако ди бавариа
  • Мнения: 4 138
колраби-на немски. адски готин зеленчук. белиш, режеш на кръгли филиики, вариш в подсолена вода. после задушаваш в масло. най-нежните листенца от средата нарязваш на ситно и поръсваш. може да му приготвиш и лек бешамелов сос. увира бързо. гарнитурка за всякаква мръвка. не се шашкай от миризмата докато се вари Mr. Green

# 2
  • O.A.E./ Пазарджик
  • Мнения: 2 477
Благодаря  bouquet

# 3
  • Мнения: 9 038
Матакосмата ти е казала на немски.
На български мисля, че се водеше сладка ряпа.
Нещо наистина много приятно на вкус.
Аз съм го приготвяла на крем супа, на шницели с панировка от бадеми и стъргани моркови или на огретен.

# 4
  • Мнения: 6 395
тук съм виждала да го хапват и нарязано на колелца върху филиика хляб с масло
не го ползвам често

# 5
  • Швейцария, иначе от Пловдив
  • Мнения: 1 425
На български се казва алабаш. Аз го варя на пара или го хапваме суров.

# 6
  • Мнения: 9 038
На български се казва алабаш. Аз го варя на пара или го хапваме суров.
Кате, не искам да споря, възможно е да си права.
Но алабаша в България е един лилавичък, а колраби е бял.
Или е друг сорт? newsm78

# 7
  • Швейцария, иначе от Пловдив
  • Мнения: 1 425
Алабаш има и лилав, и бял

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт