Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 18 март 2007, 11:29 ч.

Отпускаща неделна

  • 421
  • 1
  •   1
Отговори
  • В метрото
  • Мнения: 2 715
Бизнес за жени - кратък терминологичен речник

На купона виждаш симпатичен младеж. Приближаваш се към него и казваш: "Аз съм добра в леглото".

- Това е директна продажба.

Дошла си на купона с приятели. Виждаш симпатичен младеж. Един от твоите приятели му казва: "Тя е добра в леглото".

- Това е реклама.

На купона виждаш симпатичен младеж. Ти ставаш, приглаждаш си роклята, приближаваш се до него и му подаваш чаша от питието, което си забелязала, че предпочита. След това с небрежна игривост оправяш яката на ризата му, като се стремиш да го докоснеш с гърди, след което казваш: "Между другото съм много добра в леглото".

- Това е пиар.

На купона виждаш симпатичен младеж. С разни хитри машинации устройваш грозна свада между останалите присъстващи момичета и когато всички са се хванали за косите, се приближаваш към него и казваш: "Да се махаме от тук. Аз, впрочем, съм много добра в леглото".

- Това е черен пиар.

На купона виждаш симпатичен младеж. Той се приближава и казва: "Чувал съм, че си добра в леглото".

- Това е разпознаваем бренд.

На купона виждаш симпатичен младеж. Ти го посочваш на твоята приятелка и го уговаряш да си тръгне с нея.

- Това е търговско представителство.

Той обаче не остава доволен от твоята приятелка и звъни на теб.

- Това е техническа поддръжка.

Влизаш на купона и от вратата се провикваш, колкото ти глас държи: "Който иска да разбере колко съм добра в леглото - след мен". След което ги отвеждаш на друг купон.

- Това е позициониране.

Ти изобщо не отиваш на купона, но там през цялото време говорят колко си добра в леглото.

- Това е утвърдена търговска марка.

На купона виждаш симпатичен младеж, приближаваш се и казваш, че си Мими. Всички знаят колко добра е Мими в леглото, а самата Мими знае, че се представяш за нея и е съгласна, за което получава шоколадче.

- Това е франчайзинг.

Пристигаш на купона с приятелки, виждате симпатичен младеж и всяка от вас му разказва колко е добра в леглото и какво иска срещу това.

-Това е търг с явно наддаване.

Младежът си тръгва с тебе с уговорката, че ще получиш шампанско и шоколад. Сутринта той ти дава шампанското, но не и шоколада.

- Това е дебиторска задлъжнялост.

Пристигаш на новогодишния купон и обявяваш, че ще преспиш с всеки, който ти даде три шоколада и бутилка шампанско. В края на купона се натряскваш като талпа и сутринта се събуждаш с някакъв изрод.

- Това е сезонна разпродажба.

На купона виждаш симпатичен младеж и вие си тръгвате заедно. Отивате у вас, но се оказва, че мъжът ти е в къщи. Симпатягата го изхвърлят с две счупени ребра, а теб хубавичко те натупват.

- Това е форсмажор.

Отиваш на купон и казваш на петимата младежи там, че ако всеки каже на петима свои приятели, а те пък на други петима и т.н., колко си добра в леглото, на тях ще им пуснеш безплатно. Когато половината страна мечтае как ще преспи с теб, ти се измъкваш и изчезваш в неизвестна посока.

- Това е пирамида.

Пристигаш на купона заедно с Мими. Тя има хубав задник, ти - цици. На всички присъстващи младежи се поставя условие: "Ние сме заедно".

- Това е стратегическо партньорство.

Вземаш от приятелка рокля и малко козметика срещу обещанието да и дадеш всеки втори шоколад, който заработиш на купона.

- Това е акционерно дружество.

Ти приличаш на противогаз и никой не ще да те погледне. Обаче Таткото плаща за купона, на който има много екстри, а поканата зависи от тебе. Затова всички се надпреварват да ти се увъртат.

- Това е държавна субсидия.

Всички отдавна знаят колко си добра в леглото. И сега ти пускаш слух, че готвиш прекрасно.

- Това е завземане на нов пазар.
(това ми е любимото)

Домакинът на купона предоставя и "терен", но иска прекалено скъпо. Затова ти си хващаш на купона някакъв симпатяга и слизате в колата на приятелката ти, която ти дава ключовете само срещу едно шоколадче.

- Това е офшорна зона.

Всички шоколади и шампанско, което си изкарала на купона, ги даваш на приятелката си, тя ги донася у вас уж са нейни и тримата с мъжа ти хапвате и пийвате.

- Това е пране на капитала.

Ти пристигаш на купона красива и самоуверена. Знаеш, че си добра в леглото и си готова да преспиш с всеки готин момък почти безплатно. Но се оказва, че готините пичове до един са ги хванали някакви скубли, а ти нямаш представа как дори да се приближиш до тях. Накрая си тръгваш сама.

- Това е пазарна икономика, моето момиче.

# 1
  • Пловдив, мила моя майно льо...
  • Мнения: 150
Стратегическото партньорство му е майката. Особено ако получаваш хубави цици и хубав задник само срещу шоколадче Simple Smile

И ако позволите едно предложение:

Никога не си била на купон, но след пет години комсомолско поръчение в Странджа-Сакар разправяш на колежките си от селското стопанство, че си преспала с всички на купона и те са ти подарили вносен шоколад, който си реализирала. Това е планова икономика.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт