Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 20 март 2007, 11:21 ч.

За хляба - аз ли полудявам или какво?

  • 879
  • 12
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 534
Вчера купих хляб ръжено-пшеничен Мюнхен на Нилана и за първи път поглеждам съдържанието.
Аз досега винаги съм си мислела, че хлябът е хляб, но не би ..... наред с пшеничното и ръженото брашно имаше поне 5-6 реда с Е-та - изкуствени добавки, подобрители, оцветители и какво ли още не  Sick.
Е кажете ми аз ли полудявам или какво, как да дам такова нещо на детето си?
Знам, че не мога да го пазя в клетка, но ми се ще поне да има някаква мярка.
Колкото и смешно да звучи - вие какъв хляб купувате на децата си?
Ще ме вземат за съвсем изперкала ако започна и хляба да си меся вкъщи  Laughing.

# 1
  • Мнения: 2 834
Аз използвам сухари за детето. Да си призная не съм поглеждала съдържанието-току-виж остана изненадана:)

# 2
  • София
  • Мнения: 3 624
До 1,6 год. използвах сухари, след това пълнозърнест хляб. Да ти кажа и аз не съм му гледала съдържанието.

# 3
  • София
  • Мнения: 11 652
Зависи от Е-тата. Не всички са толкова ужасяващи.

Купувам пълнозърнест хляб. Сега погледнах-днес ядем хляб на Симид.  bowuu
Тези от типа Мюнхен, Баварски, австрийски...... никога не съм давала на Иво.

# 4
  • UK/София
  • Мнения: 7 671
В БГ не съм се заглеждала, но тук почти всичко е с Е-та.За това съм привърженичка за машината за хляб, поне боята и някои консерванти могат да се избегнат.Давай сухар, поне в него не съм забелязала констерванти( а може и да съм пропуснала).Скоро една майка в подфорума за готвене казваше как отишла в хлебозавода да си купи хубаво брашно и те я попитали дали не иска и боя за хляба Confused

# 5
  • Ruse
  • Мнения: 388
ами аз използвам само сухар4ета и то на ЧИЧИ БЕБЕ

# 6
  • София
  • Мнения: 2 581
Все още сме на сухари.

# 7
  • Германия
  • Мнения: 1 049
Доколкото знам пълнозърнестия хляб е много трудно смилаем за малките деца, а белия не е достатъчно полезен. Затова най-добре за тях е да ядат смесен ръжен хляб. Ние докато сме в България взимаме за малката " Добруджа" май се казваше, този типовия хляб по магазините  Simple Smile

# 8
  • СОФИЯ
  • Мнения: 887
Хляб давам много рядко,а когато това се случва предпочитам да е Добруджа.В повечето случаи обаче синът ми яде сухар.

# 9
  • Мнения: 5 691
Е чак пък изперкала. Simple Smile
Купуваш си машина за хляб и си готова.
Хляб взимам пълнозърнест на Златна Добруджа, който ядем по цяла седмица. Детето хапва чат пат, когато правя сандвич.

# 10
  • В Сънландия
  • Мнения: 1 444
Аз правя на моя син хляб вкъщи от типово брашно.Струва ми се че е по - здравословен, а и по - вкъсен от хляба по магазините

# 11
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
И тук е същата работа при пакетираните хлябове. Купувам пресни. Сигурно не е по-различно, но със сигурност са по-малко Е-тата. А и не ги виждам  Grinning

# 12
  • Mediterraneo
  • Мнения: 19 842
Давам сухари или пресен хляб.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт