Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

край морето

Мнения: 3 623
Момичета много ми се е дояло руло "Стефани", но никога не съм правила. Моля ви ако някоя от вас може да ми даде рецепта и да ми каже как се прави стъпка по стъпка. Благодаря ви предварително   bouquet
Цитирай

София

Мнения: 3 537
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=131551.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145769.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=134921.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1453.0
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
Благодаря   bouquet
Цитирай

BG

Мнения: 4 546
и се зареди с много търпение. аз само веднъж се хванах да го правя това чудо и повече едав ли ще се хвана-голяма е играчка  ooooh!
Цитирай

ГОре на черешата...

Мнения: 11 205
Правя редовно и винаги ми се получава Peace.
Каймата омесвам като за кюфтета и разстилам на правоъгълен пласт върху намазнен найлон. В средата нареждам четвъртинки варено яйце, кисели краставички на ивички, морков на кубчета, може и грах. Завивам на руло, прехвърлям в тава и намазвам с белтък. Пека в умерено загрята фурна.
Ето резултатът:
http://images14.snimka.bg/002355342.jpg
« Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 18:03 от Тинтири-Минтири »
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 865
Аз вече го правя като MIni. Преди и на мен ми беше играчка, да не говорим, че винаги се цепеше отгоре и на нищо не приличаше.
Сега винаги ми става супер рулото.  Peace
Цитирай

ГОре на черешата...

Мнения: 11 205
За да не се цепи се маже с белтък Peace!
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 865
За да не се цепи се маже с белтък Peace!

Ей това не го знаех. Мерси.   bouquet
Може пък да рискувам другия път пак да го навивам.  Laughing
Цитирай

ГОре на черешата...

Мнения: 11 205
Може пък да рискувам другия път пак да го навивам.  Laughing
Ами няма никакъв проблем с навиването, стига да намажеш найлона с олио.
Към края на печеното понякога наръсвам с настърган кашкавал да се стопи. Този на снимката няма, някой друг път ще снимам.
Цитирай

BABYLAND

Мнения: 3 393
И аз правя каймата като за кюфтета, само че не слагам лук.
Цитирай

BG

Мнения: 4 546
аз като правих го намазах с кашичка от брашно и вода и мисля, че под фолио го пекох-не се пръсна
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.