Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 21 март 2007, 08:52 ч.

Руло "Стефани" - как да го направя?

  • 14 911
  • 10
  •   1
Отговори
  • край морето
  • Мнения: 3 623
Момичета много ми се е дояло руло "Стефани", но никога не съм правила. Моля ви ако някоя от вас може да ми даде рецепта и да ми каже как се прави стъпка по стъпка. Благодаря ви предварително   bouquet

# 1
# 2
  • край морето
  • Мнения: 3 623
Благодаря   bouquet

# 3
  • BG
  • Мнения: 4 546
и се зареди с много търпение. аз само веднъж се хванах да го правя това чудо и повече едав ли ще се хвана-голяма е играчка  ooooh!

# 4
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 460
Правя редовно и винаги ми се получава Peace.
Каймата омесвам като за кюфтета и разстилам на правоъгълен пласт върху намазнен найлон. В средата нареждам четвъртинки варено яйце, кисели краставички на ивички, морков на кубчета, може и грах. Завивам на руло, прехвърлям в тава и намазвам с белтък. Пека в умерено загрята фурна.
Ето резултатът:
http://images14.snimka.bg/002355342.jpg

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 18:03 от Тинтири-Минтири

# 5
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 891
Аз вече го правя като MIni. Преди и на мен ми беше играчка, да не говорим, че винаги се цепеше отгоре и на нищо не приличаше.
Сега винаги ми става супер рулото.  Peace

# 6
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 460
За да не се цепи се маже с белтък Peace!

# 7
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 891
За да не се цепи се маже с белтък Peace!

Ей това не го знаех. Мерси.   bouquet
Може пък да рискувам другия път пак да го навивам.  Laughing

# 8
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 460
Може пък да рискувам другия път пак да го навивам.  Laughing
Ами няма никакъв проблем с навиването, стига да намажеш найлона с олио.
Към края на печеното понякога наръсвам с настърган кашкавал да се стопи. Този на снимката няма, някой друг път ще снимам.

# 9
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 418
И аз правя каймата като за кюфтета, само че не слагам лук.

# 10
  • BG
  • Мнения: 4 546
аз като правих го намазах с кашичка от брашно и вода и мисля, че под фолио го пекох-не се пръсна

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт