Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора

Варна

Мнения: 848
как го правите -споделете моляви се  bouquet
Цитирай

плевен

Мнения: 782
Аз оставям кашкавала за известно време във фризера да се стегне добре,след това го режа на парчета,потапям в яйце,галета,яйце и накрая пак в галета и пържа в нагорещено олио.По същия начин панирам и сиренца.
Цитирай

ГОре на черешата...

Мнения: 11 206
По същия начин като vesi@ .
Цитирай

Видин

Мнения: 5 154
Аз пък го режа на кубчета, плочки и т.н форми, като всяко парче го потапям в студена вода, след това брашно-яйце-брашно-яйце и тиган  Laughing.
Цитирай

Варна

Мнения: 848
благодаря ви момичета  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 258
КАШКАВАЛ ПАНЕ

 Режа го на парчета .  Накисвам го в студена вода  за малко. Овалвам  в брашно-яйце-галета-яйце и пържа в сгорещена мазнина.
Цитирай

Бристол

Мнения: 629
Режа на филии, мокря, брашно, яйце, галета и горещ тиган Peace
Цитирай

софия

Мнения: 230
Аз оставям кашкавала за известно време във фризера да се стегне добре,след това го режа на парчета,потапям в яйце,галета,яйце и накрая пак в галета и пържа в нагорещено олио.По същия начин панирам и сиренца.
Peace Peace
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 436
Режа на филии, мокря, брашно, яйце, галета и горещ тиган Peace
Аз топя първо кашкавала в прясно мляко (това разбирай под мокря  Mr. Green ) , после като Мандаринка Peace
Цитирай

София

Мнения: 2 739
Нарязвам го на парчета потапям го в яйце и галета и го пържа.Много го обичам! Peace
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Аз оставям кашкавала за известно време във фризера да се стегне добре,след това го режа на парчета,потапям в яйце,галета,яйце и накрая пак в галета и пържа в нагорещено олио.По същия начин панирам и сиренца.
Peace Peace
И аз така!
Цитирай

гр. Козлодуй

Мнения: 203
Аз не го мокря в нищо, не го слагам и във фризера. Просто за целта трябва да се използва по-твърд кашкавал. Ако е мек няма да се получи. Правя си смес от брашно и яйца /зависи колко кашкавал ще панираш/. Гъстотата трябва да е като за бухти, може и малко по-гъсто да е. Кашкавала се реже на парчета, топи се в сместта и се пържи в силно сгорещено олио.
Цитирай

София

Мнения: 2 026
Режа на филии, мокря, брашно, яйце, галета и горещ тиган Peace

и аз така  Peace
Цитирай

Sofia

Мнения: 337
Аз от свеки научих супер лесен начин.Разбиваш едно яйце с 2 супени лъжици брашно .В дълбоко тиганче слагаш поне два пръста олио и се загрява много добре.Кашкавала нарязан на поне пръст дебели резени се топи в сместта (да има навсякъде )и се пържи.Много бързо  става -по 2 минутки на страна и обръщаш.Не се боде,а само го подхващаш и обръщаш.
Това е . Smile
Цитирай

София

Мнения: 2 700
А какъв кашквл ползвате? Аз имам два нещастни опита, при които го ядохме с лъжица. Embarassed
Вторият път даже бях купила някакъв кашкавал, на който специално пишеше, че е за паниране и пак нищо не излезе.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора