Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

кашкавал пане!!!

  • 21 март 2007, 14:44 ч.
  • Преглеждания  1 915  Мнения  22  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 852
как го правите -споделете моляви се  bouquet

Реклама
# 1
  • плевен
  • Мнения: 853
Аз оставям кашкавала за известно време във фризера да се стегне добре,след това го режа на парчета,потапям в яйце,галета,яйце и накрая пак в галета и пържа в нагорещено олио.По същия начин панирам и сиренца.

# 2
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 370
По същия начин като vesi@ .

# 3
  • Видин
  • Мнения: 5 409
Аз пък го режа на кубчета, плочки и т.н форми, като всяко парче го потапям в студена вода, след това брашно-яйце-брашно-яйце и тиган  Laughing.

# 4
  • Варна
  • Мнения: 852
благодаря ви момичета  bouquet

# 5
  • София
  • Мнения: 258
КАШКАВАЛ ПАНЕ

 Режа го на парчета .  Накисвам го в студена вода  за малко. Овалвам  в брашно-яйце-галета-яйце и пържа в сгорещена мазнина.

# 6
  • Бристол
  • Мнения: 630
Режа на филии, мокря, брашно, яйце, галета и горещ тиган Peace

# 7
  • софия
  • Мнения: 240
Аз оставям кашкавала за известно време във фризера да се стегне добре,след това го режа на парчета,потапям в яйце,галета,яйце и накрая пак в галета и пържа в нагорещено олио.По същия начин панирам и сиренца.
Peace Peace

# 8
  • weltweit
  • Мнения: 6 034
Режа на филии, мокря, брашно, яйце, галета и горещ тиган Peace
Аз топя първо кашкавала в прясно мляко (това разбирай под мокря  Mr. Green ) , после като Мандаринка Peace

# 9
  • София
  • Мнения: 2 821
Нарязвам го на парчета потапям го в яйце и галета и го пържа.Много го обичам! Peace

# 10
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 243
Аз оставям кашкавала за известно време във фризера да се стегне добре,след това го режа на парчета,потапям в яйце,галета,яйце и накрая пак в галета и пържа в нагорещено олио.По същия начин панирам и сиренца.
Peace Peace
И аз така!

# 11
  • гр. Козлодуй
  • Мнения: 203
Аз не го мокря в нищо, не го слагам и във фризера. Просто за целта трябва да се използва по-твърд кашкавал. Ако е мек няма да се получи. Правя си смес от брашно и яйца /зависи колко кашкавал ще панираш/. Гъстотата трябва да е като за бухти, може и малко по-гъсто да е. Кашкавала се реже на парчета, топи се в сместта и се пържи в силно сгорещено олио.

# 12
  • София
  • Мнения: 2 026
Режа на филии, мокря, брашно, яйце, галета и горещ тиган Peace

и аз така  Peace

# 13
  • Sofia
  • Мнения: 387
Аз от свеки научих супер лесен начин.Разбиваш едно яйце с 2 супени лъжици брашно .В дълбоко тиганче слагаш поне два пръста олио и се загрява много добре.Кашкавала нарязан на поне пръст дебели резени се топи в сместта (да има навсякъде )и се пържи.Много бързо  става -по 2 минутки на страна и обръщаш.Не се боде,а само го подхващаш и обръщаш.
Това е . Simple Smile

# 14
  • София
  • Мнения: 2 700
А какъв кашквл ползвате? Аз имам два нещастни опита, при които го ядохме с лъжица. Embarassed
Вторият път даже бях купила някакъв кашкавал, на който специално пишеше, че е за паниране и пак нищо не излезе.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт