Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 408
Здравейте !
Можете ли да ми дадете някаква рецепта за бишкоти. От детската кухня на малката понякога правят страхотни негърчета и много искам да изям поне 2 тави такива, ама  не знам как да си ги направя.
Предварително благодаря  bouquet
Цитирай


Мнения: 8 577
Доколкото си спомням, крема беше смес от равни части маслен и яйчен крем. За масления - маслото се  разбива хубаво с пудра захар. За яйчения - сварява се от прясно мляко, жълтъци, брашно и захар. Когато яйчено-млечният крем се охлади, смесваме двата крема. И после се слепват бишкотите. Струва ми се, че за това питаш newsm78.
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 592
Бишкотите по принцип са доста капризни и пипкави и не си заслужава да се правят в домашни условия, особенно след като могат да се купят готови. Но ако решиш че искаш да пробваш, мога да напиша - от една сладкарска книга. Peace
Цитирай

Варна

Мнения: 408
ще ми се да си опитам късмета с бишкотите, въпреки че резултата с еклерите беше трагичен...
Natalyna ако не те затруднявам пусни една рецепта за пустите му бишкоти   bouquet
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Можете ли да ми дадете някаква рецепта за бишкоти. От детската кухня на малката понякога правят страхотни негърчета....

?????
 Thinking
За мен негърчета и бишкоти са коренно различни неща. Имам супер лесна и вкусна рецепта за негърче, но това не са бишкоти. Ти за какво питаш?  newsm78
Цитирай

София/Сливен

Мнения: 1 194
Негърчета май казват на две бишкоти залепени с крем и заляти с шоколад. Преди доста време (като бях малка) продаваха такива. В по-късно време (бях студентка) излезе на мода сладкиш Негърче - който се залива с част от сместа отделена преди да се сложи брашното и да се опече.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.