Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 22 март 2007, 10:10 ч.
  • Преглеждания  780  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 139
Спешно ми трябва рецепта с пропорции за този тип крем. Някой може ли да ме посъветва нещо??? Моля....  Praynig

Реклама
# 1
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 604
Здравей vikito,

беше по-добре да си зададеш въпроса в темата за тортите, защото можеше и да не го видя.
Тъй като явно аз използвам най-често този крем, се надявам да ти бъда полезна.

Пудинга - от тези с варене(крем-нишестето) си го приготвяш както е в упътването. Сега като се замисля, може и да стане с пудинг без варене, но не съм опитвала - ако ти се експериментира - давай.

Размекнатото на стайна температура масло разбиваш с малко пудра захар(на вкус, но не забравяй че и в крема има захар) докато побелее и захарта се разтопи.

Тук идва важния момент. Маслото и пудинга трябва да са с приблизително еднаква температура когато се смесват. И другото - винаги прибавяш пудинга към маслото и то по лъжички - не наведнъж!

Съотношението е 2 части пудинг на 1 част масло.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт