Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 23 март 2007, 12:00 ч.
  • Преглеждания  699  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 819
Уважаема доктор Слънчева,
първо искам да ви кажа, че съм с изключително добри впечатления от вас, четейки вашите отговори в този форум! Благодаря ви че ни помагате с професионалните си съвети. Според мен вие сте прекрасен специалист  Flutter
Сега на въпроса - отскоро давам да дъщеря ми домашно плодово пюре от ябълка. Доста съм разочарована обаче от готовите пюрета /в тях има захар, модифицирано нишесте и т.н./ и ми се иска да правя домашни такива. Скоро на пазара ще излязат и праскови, кайсии, череши. Въпроса ми е трябва ли задължително да ги варя /трябва ли да са на пара или може само да ги попаря с вряла вода/. Или е достатъчно да ги измия добре, почистя и да ги пюрирам с пасатор и да добавя малко кърма, за да не са толкова гъсти./ този вариант ми си струва удачен,защото си мисля че така най-сигурно ще се запазят полезните вещества и витамините в тях/.
Благодаря Ви предварително за отговора  bouquet

Реклама
# 1
  • Мнения: 5 760
Здравейте! И мнага благодаря- радвам се, че мога да Ви бъда в помощ.
Можете да приготвяте плодовите пюрета непосредствено преди консумаията само като ги пасирате. Така те ще си запазят всички ценни витамини и минерали. Можете да ги давате с АМ или само като пюре вместо сока.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт