Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 23 март 2007, 13:58 ч.

Дебела панировка-как ?

  • 2 180
  • 9
  •   1
Отговори
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 290
По специално за пържените филийки ме интересува. Моите стават едни прозрачни такива...
Потапям ги в яйце и пържа  Rolling Eyes Панировката става, като прозрачна /филията се вижда/, а аз искам да ги направя, както баба ми /бог да я прости/ едно време ми ги правеше- с дебела панировка и сочни.

Сега гледам темата за пържените филийки с джоб и ми се прииска да ги направя, но в какво да ги потапям, яйце с още нещо ще да е, ама какво ?

# 1
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 614
Ами за да стане панировката повече, просто ги остави малко по-дълго да се напоят, а това означава да увеличиш броя на яйцата, а и е добре хляба да бъде по-сух, а филийките тънки. Аз лично правя така: За 6 -7 филийки разбивам 2 яйца и 2 с. л прясно мляко, както и малко сол(някои слагат и захар, за да станат като карамелизирани).

# 2
  • weltweit
  • Мнения: 6 282
Как само в яйца Naughty
Топят се в прясно мляко първо, после в разбито яйце и се пържат. Пропорции не мога да дам, аз го карам на око, стават сочни от прясното мляко Peace

# 3
  • Варна
  • Мнения: 1 518
Аз пък ги правя в нещо като паста патафри, но без бира, слагам яйце, прясно мляко, брашно и сол.

# 4
  • в сбъднатите мечти
  • Мнения: 224
Тъкмо мислех такава тема да пускам. Ще следя темата

# 5
  • София
  • Мнения: 742
Няколко капки вода в панировката я правят много пухкава

# 6
  • София
  • Мнения: 572
Аз ги правя по два начина:първият  е яйце разбито с малко вода потапям филийките и пържа
за втория -яйце кис.мляко(може и прясно) брашно малко сол всичко това се разбива хубаво да стане рядка кашичка може да се сложи и малко сода за хляб всичко е на око
и двата начина много ни харесват вторият е по тежичък но е много вкусен newsm03

# 7
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 290
Мерси  Hug Знаех си аз, че не я правя както трябва тази панировка  Rolling Eyes
Утре ще я направя с яйце, прясно мляко и брашно    bouquet

# 8
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 279
Яйце, прясно мляко и 1с.л. вода.  Peace

# 9
  • Мнения: 108
Яйце, прясно мляко и 1с.л. вода.  Peace
и аз така, когато има брашно става още по-калорично, нали? Хляб с брашно много....

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт