Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

на кой му пука, майна

Мнения: 5 265
По специално за пържените филийки ме интересува. Моите стават едни прозрачни такива...
Потапям ги в яйце и пържа  Rolling Eyes Панировката става, като прозрачна /филията се вижда/, а аз искам да ги направя, както баба ми /бог да я прости/ едно време ми ги правеше- с дебела панировка и сочни.

Сега гледам темата за пържените филийки с джоб и ми се прииска да ги направя, но в какво да ги потапям, яйце с още нещо ще да е, ама какво ?
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 594
Ами за да стане панировката повече, просто ги остави малко по-дълго да се напоят, а това означава да увеличиш броя на яйцата, а и е добре хляба да бъде по-сух, а филийките тънки. Аз лично правя така: За 6 -7 филийки разбивам 2 яйца и 2 с. л прясно мляко, както и малко сол(някои слагат и захар, за да станат като карамелизирани).
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 436
Как само в яйца Naughty
Топят се в прясно мляко първо, после в разбито яйце и се пържат. Пропорции не мога да дам, аз го карам на око, стават сочни от прясното мляко Peace
Цитирай

Варна

Мнения: 1 518
Аз пък ги правя в нещо като паста патафри, но без бира, слагам яйце, прясно мляко, брашно и сол.
Цитирай

в сбъднатите мечти

Мнения: 223
Тъкмо мислех такава тема да пускам. Ще следя темата
Цитирай

София

Мнения: 742
Няколко капки вода в панировката я правят много пухкава
Цитирай

София

Мнения: 571
Аз ги правя по два начина:първият  е яйце разбито с малко вода потапям филийките и пържа
за втория -яйце кис.мляко(може и прясно) брашно малко сол всичко това се разбива хубаво да стане рядка кашичка може да се сложи и малко сода за хляб всичко е на око
и двата начина много ни харесват вторият е по тежичък но е много вкусен newsm03
Цитирай

на кой му пука, майна

Мнения: 5 265
Мерси  Hug Знаех си аз, че не я правя както трябва тази панировка  Rolling Eyes
Утре ще я направя с яйце, прясно мляко и брашно    bouquet
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Яйце, прясно мляко и 1с.л. вода.  Peace
Цитирай


Мнения: 108
Яйце, прясно мляко и 1с.л. вода.  Peace
и аз така, когато има брашно става още по-калорично, нали? Хляб с брашно много....
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.