Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Sofia

Мнения: 619
Някой може ли да ме просвети как се готви кафявият ориз, така че да не хрупа из устата... Laughing
Цитирай


Мнения: 9 734
Ами първо се промива до бистра вода - да не пуска никаква мътилка,после се кисне във вода поне 4 часа,някои го киснат цяла нощ и нататък като другия ориз!
Цитирай

На небето

Мнения: 5 486
Ами трябва да се вари по дълго. Или може от вечерта да го накиснеш, за да се свари по бързо.
Цитирай

плевен

Мнения: 782
Не съм готвила такъв ориз.Какво му е по-различното от обикновенния? newsm78
Цитирай

София

Мнения: 3 537
Не съм готвила такъв ориз.Какво му е по-различното от обикновенния? newsm78
И аз това се питам, аз също никога не съм готвила с кафяв ориз........
Цитирай

софия

Мнения: 556
на опаковката на този, който аз купувам пише че се кисне 1 час встудена вода  вотношение 1:3 и след това се вари 30мин.
Цитирай

Варна

Мнения: 848
диетичен е.Ориза го киснеш пне2-3часа.Но пак си остава леко твърдичък  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 503
Във вакумна тенджера  Peace Иначе с киснене или без - 2-3часа!
Цитирай

на 3 градуса от адът

Мнения: 3 647
Ами трябва да се вари по дълго. Или може от вечерта да го накиснеш, за да се свари по бързо.
аз лично не го кисна
но го варя повече
  bouquet
Цитирай

Sofia

Мнения: 619
Не съм готвила такъв ориз.Какво му е по-различното от обикновенния? newsm78
И аз това се питам, аз също никога не съм готвила с кафяв ориз........

Ами много по-различен е като полезни свойства! В белия те са отнети от обработката!
Цитирай

Bristol

Мнения: 6 651
Вариш, вариш, вариш, вариш ....  Crazy
Сигурно ако го накиснеш предварително или в тенджера под налягане става с по-малко варене  Laughing
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.