Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Стара Загора

Мнения: 116
Та това ми е въпроса, който ме мъчи в момента и ще Ви кажа защо: скоро машината ми за хляб излезе от строя, и понеже бях свикнала да си меся в нея сега се чувствам кофти като имам да меся поради липсата на време най-вече, пък и заради цапането. Мога ли да меся в робота, а после да втасва навън(например във фурната)?!? А и другата ми чуденка е какво точно количество продукти да слагам и колко време да го пусна да меси?!?
Благодаря на всички, които ще ми отговорят!!!  bouquet
Цитирай

Балчик

Мнения: 7 058
Може само грубото замесване. При робота, когато тестото стане на топка, трябва да се спре и да се доизмеси на ръка. А машината го меси до готовност, че дори и затопля, за да втаса, но ти го знаеш.

Колкото до продуктите, аз съм месила  в комбайна рецепти с 500 гр брашно, не повече.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.