Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Печено месо в плик

  • 24 март 2007, 07:42 ч.
  • Преглеждания  2 677  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 258
Искам да изпеча цяло парче месо(плешка)в  плик. Трябва ли някаква предварителна обработка?На каква температура и за какво време се пече? newsm78

Реклама
# 1
  • Мнения: 5 173
Искам да изпеча цяло парче месо(плешка)в  плик. Трябва ли някаква предварителна обработка?На каква температура и за какво време се пече? newsm78
Няма нищо по специално , пече се като пилето (виж. в търсачката).

# 2
  • Габрово
  • Мнения: 762
Само трябва да пробиеш няколко дупчици на плика  (например с игла), иначе нищо особено няма. Даже можеш да си сложиш и зеленчуците за гарнитурата при месото и да се сготвят заедно и да си поемат взаимно аромата

# 3
  • София
  • Мнения: 258
А колко минути се пече и при какви градуси. Става въпрос за свинска плешка.

# 4
  • Мнения: 6 957
Да пробиват се няколко дупчици с игла и могат да се добавят зеленуци към месото... Слага се и около 100 гр. вода, за да не залепне плика за тавичката, а може и малко мас или маргарин, но поне малко вода задължително... (предполагам, че знаеш това, но аз да го напиша)  Embarassed

Най-добре става на бавен огън, не повече от 200-220 градуса и се пече около 1 час...  Peace

П.С. Виждам, че темата е от няколко дена, наготви ли го вече? Как се справи?   bouquet

# 5
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 417
Не ги уважавам много, много тези пликове за печене.

# 6
  • Мнения: 505
Да пробиват се няколко дупчици с игла и могат да се добавят зеленуци към месото... Слага се и около 100 гр. вода, за да не залепне плика за тавичката, а може и малко мас или маргарин, но поне малко вода задължително... (предполагам, че знаеш това, но аз да го напиша)  Embarassed
На моите пликове пише, че трябва да са в напълно суха тава newsm78

# 7
  • Мнения: 9 800
Да пробиват се няколко дупчици с игла и могат да се добавят зеленуци към месото... Слага се и около 100 гр. вода, за да не залепне плика за тавичката, а може и малко мас или маргарин, но поне малко вода задължително... (предполагам, че знаеш това, но аз да го напиша)  Embarassed
На моите пликове пише, че трябва да са в напълно суха тава newsm78

Аз също пека в суха тава, никога не наливам течност.

# 8
  • Мнения: 6 957
Да пробиват се няколко дупчици с игла и могат да се добавят зеленуци към месото... Слага се и около 100 гр. вода, за да не залепне плика за тавичката, а може и малко мас или маргарин, но поне малко вода задължително... (предполагам, че знаеш това, но аз да го напиша)  Embarassed
На моите пликове пише, че трябва да са в напълно суха тава newsm78

Явно всеки прави по различен начин, става леко задушено някак си от самите изпарения на водата... Такъв е моят начин, пък незнам вече   Rolling Eyes

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт