Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-8 от 8 отговора

София

Мнения: 256
Искам да изпеча цяло парче месо(плешка)в  плик. Трябва ли някаква предварителна обработка?На каква температура и за какво време се пече? newsm78
Цитирай


Мнения: 2 608
Искам да изпеча цяло парче месо(плешка)в  плик. Трябва ли някаква предварителна обработка?На каква температура и за какво време се пече? newsm78
Няма нищо по специално , пече се като пилето (виж. в търсачката).
Цитирай

Габрово

Мнения: 692
Само трябва да пробиеш няколко дупчици на плика  (например с игла), иначе нищо особено няма. Даже можеш да си сложиш и зеленчуците за гарнитурата при месото и да се сготвят заедно и да си поемат взаимно аромата
Цитирай

София

Мнения: 256
А колко минути се пече и при какви градуси. Става въпрос за свинска плешка.
Цитирай


Мнения: 6 957
Да пробиват се няколко дупчици с игла и могат да се добавят зеленуци към месото... Слага се и около 100 гр. вода, за да не залепне плика за тавичката, а може и малко мас или маргарин, но поне малко вода задължително... (предполагам, че знаеш това, но аз да го напиша)  Embarassed

Най-добре става на бавен огън, не повече от 200-220 градуса и се пече около 1 час...  Peace

П.С. Виждам, че темата е от няколко дена, наготви ли го вече? Как се справи?  bouquet
Цитирай

BABYLAND

Мнения: 3 392
Не ги уважавам много, много тези пликове за печене.
Цитирай


Мнения: 505
Да пробиват се няколко дупчици с игла и могат да се добавят зеленуци към месото... Слага се и около 100 гр. вода, за да не залепне плика за тавичката, а може и малко мас или маргарин, но поне малко вода задължително... (предполагам, че знаеш това, но аз да го напиша)  Embarassed
На моите пликове пише, че трябва да са в напълно суха тава newsm78
Цитирай


Мнения: 6 898
Да пробиват се няколко дупчици с игла и могат да се добавят зеленуци към месото... Слага се и около 100 гр. вода, за да не залепне плика за тавичката, а може и малко мас или маргарин, но поне малко вода задължително... (предполагам, че знаеш това, но аз да го напиша)  Embarassed
На моите пликове пише, че трябва да са в напълно суха тава newsm78

Аз също пека в суха тава, никога не наливам течност.
Цитирай


Мнения: 6 957
Да пробиват се няколко дупчици с игла и могат да се добавят зеленуци към месото... Слага се и около 100 гр. вода, за да не залепне плика за тавичката, а може и малко мас или маргарин, но поне малко вода задължително... (предполагам, че знаеш това, но аз да го напиша)  Embarassed
На моите пликове пише, че трябва да са в напълно суха тава newsm78

Явно всеки прави по различен начин, става леко задушено някак си от самите изпарения на водата... Такъв е моят начин, пък незнам вече   Rolling Eyes
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-8 от 8 отговора