Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

сафрид

  • 25 март 2007, 16:54 ч.
  • Преглеждания  1 172  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 571
Донесоха ми два кг.сафрид и сега се чудя да го пържа или на скарата.До сега никога не съм яла такава риба и незнам как става по-добре.ще се радвам ако споделите newsm78

Реклама
# 1
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Аз го предпочитам пържен.

# 2
  • густо майна Филибето
  • Мнения: 6 589
И аз пържен. За скара не е достатъчно тлъст и е доста тъничък, може да прегори.

# 3
  • София
  • Мнения: 571
а има ли много костички

# 4
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
а има ли много костички
Отделя се средната кост,гръбнака-излиза цяла .
Пържен, сега сафрида е слаб, за скарата не става.

# 5
  • In a surreal moment!
  • Мнения: 2 038
пържен - паниран само с брашно

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт