Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 571
Донесоха ми два кг.сафрид и сега се чудя да го пържа или на скарата.До сега никога не съм яла такава риба и незнам как става по-добре.ще се радвам ако споделите newsm78
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 348
Аз го предпочитам пържен.
Цитирай

густо майна Филибето

Мнения: 6 487
И аз пържен. За скара не е достатъчно тлъст и е доста тъничък, може да прегори.
Цитирай

София

Мнения: 571
а има ли много костички
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
а има ли много костички
Отделя се средната кост,гръбнака-излиза цяла .
Пържен, сега сафрида е слаб, за скарата не става.
Цитирай

In a surreal moment!

Мнения: 2 038
пържен - паниран само с брашно
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.