Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
30-40 от 40 отговора

варненка от София

Мнения: 4 548
Аз пък към крем карамела и кроасаните слагам и по един банан и става много приятно усещане. Печеният бана придава изключителен аромат на сладкиша.
Къде точно го слагаш този банан?

Ами значи след след карамела редя кроасаните, върху кроасанита слагам банана и заливам с яйчено-млечната смес.
Цитирай

Плевен

Мнения: 502
Тъкмо ми се искаше да приготвя нещо леко с крем карамел и кроасани, но все не отделих време да потърся рецептата.
Момичета, благодаря ви за прекрасните идеи! Ще зарадвам скъпия /съпруг/ още утре!
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 9 461
Аз пък към крем карамела и кроасаните слагам и по един банан и става много приятно усещане. Печеният бана придава изключителен аромат на сладкиша.
Къде точно го слагаш този банан?

Ами значи след след карамела редя кроасаните, върху кроасанита слагам банана и заливам с яйчено-млечната смес.
Ааааа, ясно! Благодаря!  bouquet
Цитирай

далече от Златото на леля ;(

Мнения: 2 591
това е една от любимите ни торти вкъщи  Blush Love майка ми я прави невероятно (и аз се пробвах наскоро и постигнах подобен резултат  chef)

тя предпочита вместо кроасани един пакет бишкоти! става по-добре сякаш  Blush
Цитирай


Мнения: 6 461
      
Приготвяла съм го така ...
Също съм го приготвяла във формата за кекс... Peace
Цитирай


Мнения: 4 923
Днес смятам да направя рецептата с банана. Ще пиша как е станало.
Цитирай


Мнения: 164
Правила съм крем карамел, но не и с кроасан а знам че става добре.Може ли да ми кажете как става точно готвенето на фурна на водна баня. Rolling Eyes
Цитирай

Варна

Мнения: 1 285
Правила съм крем карамел, но не и с кроасан а знам че става добре.Може ли да ми кажете как става точно готвенето на фурна на водна баня. Rolling Eyes

Слагаш съда в който ще печеш, в случая крем-карамела в по голям съд в който има водичка.
Печеш на ниска температура като гледаш водата от долният, по-голям съд да не завира. Ако се случи все пак добавяш малко студена вода.


Аз вчера пак правих този десерт, но с посочените подобрения по горе:
малки кроасанчета с шоколад и карамел - отидоха ми 2 пакета от малките за кексовата форма с дупка,
1 пакетче желатин, 1 банан и 1 шепа тъмни стафидки.
В млечно-яйчента сме капнах ромова есенция

Цитирай


Мнения: 7 245

Аз вчера пак правих този десерт...................
1 пакетче желатин.............

А как използва желатин, нали той не бива да завира, защото се губи ефекта му? newsm78
Цитирай

София

Мнения: 2 366
Тази вечер или утре ще се пробвам с рецептата и ще ви дам отчет - дали е станал и дали половинката ми го е харесала. Стискайте ми палци.  Wink
Цитирай

София

Мнения: 2 366
Литър мляко ми се видя множко за моята тава, но въпреки това го сложих и на дъното остана воднист сладкиша.  Embarassed Изгребах само горната част, който ставаше за ядене.  Mr. Green Приятелят ми опита само една лъжичка, да не се отрови.  hahaha И каза: "Не е лошо." Обаче според мен не смееше да си признае, че му харесва. Просто външният вид не му се понрави... Обаче брат ми го хареса. Следващия път няма да слагам повече от 600 мл. мляко. И мисля, че ще се справя по-добре.  Wink
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
30-40 от 40 отговора