Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 26 март 2007, 10:31 ч.
  • Преглеждания  30 138  Мнения  40  Онлайн  1
Отговори
# 30
  • варненка от София
  • Мнения: 4 659
Аз пък към крем карамела и кроасаните слагам и по един банан и става много приятно усещане. Печеният бана придава изключителен аромат на сладкиша.
Къде точно го слагаш този банан?

Ами значи след след карамела редя кроасаните, върху кроасанита слагам банана и заливам с яйчено-млечната смес.

Реклама
# 31
  • Мнения: 733
Тъкмо ми се искаше да приготвя нещо леко с крем карамел и кроасани, но все не отделих време да потърся рецептата.
Момичета, благодаря ви за прекрасните идеи! Ще зарадвам скъпия /съпруг/ още утре!

# 32
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 263
Аз пък към крем карамела и кроасаните слагам и по един банан и става много приятно усещане. Печеният бана придава изключителен аромат на сладкиша.
Къде точно го слагаш този банан?

Ами значи след след карамела редя кроасаните, върху кроасанита слагам банана и заливам с яйчено-млечната смес.
Ааааа, ясно! Благодаря!   bouquet

# 33
  • далече от Златото на леля ;(
  • Мнения: 2 591
това е една от любимите ни торти вкъщи  Blush Heart Eyes майка ми я прави невероятно (и аз се пробвах наскоро и постигнах подобен резултат   chef)

тя предпочита вместо кроасани един пакет бишкоти! става по-добре сякаш  Blush

# 34
  • Мнения: 6 461
Приготвяла съм го така ...
Също съм го приготвяла във формата за кекс... Peace

# 35
  • Мнения: 4 916
Днес смятам да направя рецептата с банана. Ще пиша как е станало.

# 36
  • Мнения: 164
Правила съм крем карамел, но не и с кроасан а знам че става добре.Може ли да ми кажете как става точно готвенето на фурна на водна баня. Rolling Eyes

# 37
  • Варна
  • Мнения: 1 289
Правила съм крем карамел, но не и с кроасан а знам че става добре.Може ли да ми кажете как става точно готвенето на фурна на водна баня. Rolling Eyes

Слагаш съда в който ще печеш, в случая крем-карамела в по голям съд в който има водичка.
Печеш на ниска температура като гледаш водата от долният, по-голям съд да не завира. Ако се случи все пак добавяш малко студена вода.


Аз вчера пак правих този десерт, но с посочените подобрения по горе:
малки кроасанчета с шоколад и карамел - отидоха ми 2 пакета от малките за кексовата форма с дупка,
1 пакетче желатин, 1 банан и 1 шепа тъмни стафидки.
В млечно-яйчента сме капнах ромова есенция

# 38
  • Мнения: 10 010

Аз вчера пак правих този десерт...................
1 пакетче желатин.............

А как използва желатин, нали той не бива да завира, защото се губи ефекта му? newsm78

# 39
  • София
  • Мнения: 2 383
Тази вечер или утре ще се пробвам с рецептата и ще ви дам отчет - дали е станал и дали половинката ми го е харесала. Стискайте ми палци.  Wink

# 40
  • София
  • Мнения: 2 383
Литър мляко ми се видя множко за моята тава, но въпреки това го сложих и на дъното остана воднист сладкиша.  Embarassed Изгребах само горната част, който ставаше за ядене.  Mr. Green Приятелят ми опита само една лъжичка, да не се отрови.  hahaha И каза: "Не е лошо." Обаче според мен не смееше да си признае, че му харесва. Просто външният вид не му се понрави... Обаче брат ми го хареса. Следващия път няма да слагам повече от 600 мл. мляко. И мисля, че ще се справя по-добре.  Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт