Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 26 март 2007, 13:57 ч.

Шницелите на Тина

  • 25 631
  • 123
  •   1
Отговори
  • Мнения: 375
Шницелите на Тина

   На вниманието ви предалагам тази рецепта не само защото тези шницели са  любими на моето семейство, а и защо са бързи, вкусни и евтини и в голямо количество.

Продукти:

500 г кайма
2 глави кромид лук (настърган)
3 яйца
2 ч.ч. брашно
1 ч.ч. бира
черен пипер
сол

 Всичките продукти се разбъркват и сместа се оставя да престои 15-ина минути. В тиган със сгорещено олио с черпак се изсипват шницелите и се пържат от двете страни до готовност.

# 1
  • Den Haag
  • Мнения: 1 384
Благодаря за рецептата ще я пробвам   bouquet

# 2
  • София
  • Мнения: 481
Мдаааа:) Рецептата е супер, и аз я ползвам.

Благодарско, че ми я припомни де  Mr. Green

# 3
  • Мнения: 7 474
Добре звучи, ще пробвам   bouquet

# 4
  • Мнения: 194
Ще ги пробвам тези шницели довечера.благодаря

# 5
  • Съседка на Карлсон, а иначе почти на плажа
  • Мнения: 272
Ох, наистина стават супер, но за довечера съм наготвила, но утре ще ги спретна. Мерси за подсещането  bouquet

# 6
  • Мнения: 11 612
Никога не съм правила шницели.......

# 7
  • София
  • Мнения: 4 677
Не знаех , че стават и по този начин  Rolling Eyes Аз си ги оформям от месо ( кайма ) и ги панирам ... ще взема да пробвам !

# 8
  • Plovdiv
  • Мнения: 814
много благодаря за идеята.тъкмо за довечера се чудех какво да готвя

# 9
  • Мнения: 375
А пък за неочаквани гости спасяват блестящо положението с гарнитура. Simple Smile

# 10
  • София
  • Мнения: 8 621
Тъкмо се чудех какво да направя с каймата, която седи в хладилника. Ще ги пробвам още довечера

# 11
  • Мнения: 159
Благодаря за рецептата. Утре ще ги пробвам.

# 12
  • Den Haag
  • Мнения: 1 384
Пуснете и снимчици  Hug

# 13
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Стават ли мазни?

# 14
  • София
  • Мнения: 8 621
Шницелите са чудесни. В момента ги пържа и нямах търпение да опитам първия  chef
Тина ,много ти благодаря за рецептата Heart Eyes Hug



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт