Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Русе

Мнения: 946
Моля някой да ми каже как се приготвя ето това http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73801&photo=22
Като лазаня или по друг начин?Благодарство предварително   bouquet
Цитирай

София

Мнения: 3 537
Това не са ли от дебелите спагети талятеле доколкото виждам аз ?! или греша
Като лазания не съм правила, само като спагети със ризлични видове сос.
Виж тук 
http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=products&id=714
http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=products&id=676
http://www.bonapeti.tv/recipes.php?t=meal&pid=8&id=70 -тук има рецепти също

Талятеле със сметанов сос
Необходими продукти:

250 г Талятеле
50 г краве масло
200 мл готварска сметана
40 г настърган Пармезан
сол и черен пипер на вкус



Начин на приготвяне:

Разтопете кравето масло в тиган на слаб огън.
Прибавете предварително сварената и добре изцедена паста към маслото и разбъркайте внимателно.
Добавете сметаната и Пармезана, като продължавате да бъркате, докато консистенцията на соса стане хомогенна.
Овкусете със сол и черен пипер.
« Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 16:57 от Мимис »
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 348
Това са дебели макарони, по средата с дупка. На снимката е показано гръцкото ядене Пастицио. Прави се с кайма и сос бешамел.
Цитирай

Русе

Мнения: 946
Много благодаря!   bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.