Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 29 март 2007, 08:52 ч.

Въпрос за кисела?

  • 418
  • 14
  •   1
Отговори
  • Мнения: 418
До сега приготвям кисела малко преди да го дам на малкта да го папка.Може ли примерно да направя по голямо количество(за 3-4 дена) и да го съхраня в хладилника. newsm78Вие как процедирате?

# 1
  • Мнения: 1 993
правила съм от днес за утре,но иначе не Naughty

# 2
  • плевен
  • Мнения: 856
Правила съм за 2-3 дена.Не е имало проблем.

# 3
  • Мнения: 144
Правя най-много за два дни като количество-мисля,че 3 дена поред детето едва ли ще иска да яде само кисел.

# 4
  • Мнения: 270
И аз го правя за 2 хранения.

# 5
Аз го приготвям няколко минути преди да и го дам.

# 6
  • софия
  • Мнения: 7 282
аз пък го правя за няколко ъти напред, наливам го горещ в бурканчета и ги обръщам да вакуумират, после ги държа в хладилник.
Добавям сухо мляко преди консумация.

# 7
  • Мнения: 713
Правила съм само от днес за утре - за повече не съм.А и не мисля.Гледам всеки ден да е нещо различно.

# 8
  • Варна
  • Мнения: 600
Извинявам се на авторката, но бих искала и аз да попитам нещо във връзка с кисела. Blush
Какъв кисел приготвяте и от кога може да се дава на децата? feeding
Как се приготвя кисел? newsm78

# 9
  • софия
  • Мнения: 7 282
киселът е нишестено- плодов-млечен крем.
Някои казват, че в него няма нищо полезно, но пък аз не смятам така.
на 200мл вода слагам 1 с.л. натурално царевично нишесте, 1 ч.л. захар- може и без нея, зависи, и половин бурканче плодово пюре.
Разбърквам всичко добре, нишетето се разтваря сдбре сао в студена вода и го варя при непрекъснато бъркане.
Преди консумация обавям 2 л. АМ или сухо мляко.
Може да се направи и с пасиран компот, тогава захар не слагам.

# 10
  • София, Гео Милев
  • Мнения: 832
Ако го правиш със вода, защо да не може. Аз не давам кисел, за мен е отвратително нещо.

# 11
  • Бургас
  • Мнения: 948
аз пък го правя за няколко ъти напред, наливам го горещ в бурканчета и ги обръщам да вакуумират, после ги държа в хладилник.

Peace Така процедирах и аз.Не съм имала проблеми.  Hug

# 12
  • софия
  • Мнения: 7 282
аз пък го правя за няколко ъти напред, наливам го горещ в бурканчета и ги обръщам да вакуумират, после ги държа в хладилник.

Peace Така процедирах и аз.Не съм имала проблеми.  Hug

ми да- пък не съм давала всеки ден едно и също.

# 13
  • варненка от София
  • Мнения: 4 663
Аз пък винаги го приготвям точно преди да го дам да го хапва, но аз добавям кърма и ми е притеснено да стои дълго време .

# 14
  • Мнения: 374
Приготвях го само за деня. Едва след годинка започнах да давам и на другия ден от храните / не само кисел, но и супички, кремчета и др. /

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт