Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 29 март 2007, 10:16 ч.

VIP Brother 2 - 2

 • 38 033
 • 1 299
 •   1
Отговори

Анкета

Коя от Випките изглежда най добре на екрана?

Опции:

 • Мнения: 2 152
Вип Брадър 2 - началото

  typeuu  typeuu  typeuu  typeuu  typeuu  typeuu  typeuu  typeuu

http://www.bigbrother.bg/

Това са снимки на къщата Wink от Карчева изровени

гледам и не вярвам на ушите си


Специален репортер от мястото на събитието
(тв-екрана): Кламерче и KissTheRain
Приемат се и други репортажи (стига да не дублират вече написаното) - тук в темата (и линк към мнението на ЛС, за да се добави в първия пост).

Ден 1:
В къщата вече всички са будни и започнаха да влизат един по един под душа.
Азис веднага забеляза скъпото бельо на Венета и започна да се шегува с нея - ауу къде отивали парите на данъкоплатците - за гащички Кавали .
Снощи си спретнаха малък концерт. Пуснаха им 4 песни и започнаха танци и веселба. Най-активна и атрактивна в танца и с микрофона \шише от натурален сок\ беше Десислава. После си разказваха вицове и се хилиха за котето на Катето.
Която пък явно хич не харесва Росица и само гледаше да я захапе снощи - да не разказва повече вицове, да не й ползва запалката, да не пее в никакъв случай.   
Здравко обясняваше на Венета, че освен нея за кръстник е поканил и Виктор, но той можел и да не дойде, защото брат му щял да си идва от чужбина. Тогава Венета му предложи да покани и Тишо за кръстник и така като семейство щели да им подарят пералня. Здравко веднага започна да се пазари и си поръча - сушилня , но каза че първо ще покани Джани, и чак ако и той откаже, ще опре до Тишо
Пак снощи Росица докато беше в басейнчето с Калин, реши да се гмурне и гримът й се разтече. Калин я светна, че е цялата размазана и тя пак се гмурна да се измие под водата. Тогава около нея се образува бял облак
Бате Здравко закачи на стената на кухнята огромен плакат с надпис Приморско и си се смее сам на себе си.
А като стана въпрос за бременни, вчера Деси обясняваше как докато била бременна пила някакви хапчета от Америка, през цялата си бременност. Венета каза че ги взема същите, но не червените, а зелените. Айде дано. Може да се разпише и тя в отчетните.
Азис се гримира. Венета и Тишо се излежават и обсъждат вчерашното падане на чорапа на Венета при представянето. Венета казва че иска да си е в къщи, да си гледат Дарма и Грег и Тишо да й донесе сандвич в леглото. А Тишо се изцепи - Дарма и Грег, да ми ядат големия шпек
Опа току що Тишо се изпусна, каза че като.... се случи \пипна и коремчето\, той ще е по цял ден на работа. А Венета се жалва че много й се пие кафе, но ще започне едно повръщанеее.... не й понасяло защото било от червения списък. Айде айде...
Чакат отварянето на склада в 9,30

ВВсички били със заеми, каза Венетчето. На квартира била, пари и трябвали.
Еврото щяла да купи кола на сина си, друго за какво й трябват парите не чух., но много ги искала...
Венета веднага каза че тя ще е първата номинирана, защото била най-голямата конкуренция, но и на нея и трябвали пари.
На Десислава пък детето искало ферари, та затова събирала сега, първа вноска  Very Happy
Данов обяснява че искал да си купи къща 220 кв.м. в Резервата Сребърна \до Силистра\ за 140 хил лв, но нещо не се разбрали за 10 хил лв със собственика й му се разминало. Парите от наградата въобще не го интересували. Разказва за своята партия сега. Катето искала да стани член  Mr. Green но не вярвала на политиците.
Данов казва и истини, че можел да си купи цигански гласове и да си осигури още няколко места в общинския съвет на Варна, но не искал . Продължава разказа си, че бил в затвора 1,8 г. и изкарал много тежко.

На обяд Венета се оплака, че не можала да си изпие ракията, чу се и друг женски глас - аз пък не си изпих мастиката защото свърши салатата....
Катето се жалва, че в класацията за алкохолици, била само на 5 позиция
Петя помоли Данов да не й вика коте.
Венета и Тишо демонстрират мили семейни отношения - комплименти, целувки, разговори на уше
Здравко обяви, че ако Христина каже не на предложението му за брак, щял да си организира ергенско парти. Венета го скастри да престане със своя имидж на гларус.
Катето разказа как се обадила на доктора си и му се оплакала, че се чувства зле от критическата и той й отговорил, че разглежда някакво списание с нея на корицата гола и му изглежда много добре
Венета обяви че не искат в момента да имат деца с Тишо
По леглата са се разпределили така - Венета с Тишо, Азис с Китаеца, Калин с Евро, Маги с Петя, Данов със Здравко, Деси с Роси
Азис помоли вече да не му казват Василка, а Мерилин, на галено Мери, защото иска да е ромската Мерилин Монро в пиесата която ще твори Катето за него.
Разговора премина и през вибраторите. Деси обяви на всеслушание че не си го е взела, защото мислила че "Мери"-Азис ще си носи.
Венетка каза, че от къщата ще снима Горещо. Може би тайната стая е студио. Изпусна се, че ще има и фризьор за което Азис й завидя. Той докато си стоеше на диванчето и се гледаше в огледалата, прозря, че все
повече започвал да прилича на циганка.
Катето се изцепи че по домовете ходила комисия ВПП - внезапна проверка по пу.ки. Хора стоят у дома и идва комисията. Проверява жените дали всичко им е добре и ако не е застрелват един мъж от компанията\семейството.
Данов започна да убеждава Петя да спи с него. А Азис й предложи нов стайлинг - да се снима гола, с удължена руса коса, с очила, червено червило, цялата позлатена, на черен фон и с персийски котарак върху гърдите.
В момента всички са навън в градината на и Азис разказва как точно преди него тока изгаснал и той се притеснил,че няма да влезе в къщата.
Играят федербал....един от играчите е Маги, на токчета.
Азис помоли ББ в изповедалнята за картофи, лук и домати да си наготви яхния. ББ им даде кошницата с исканите продукти


Ден 2:

Венета ще води "Горещо" от Къщата.Утре ще го записва в Изповедалнята, но се чудеше кой да е първият й гост. Беше се сдухала, защото не знаеше как да си направи предаването и дали да покани Росица за гост. Също така другите като че ли леко я бяха изолирали. По-специално Десислава, Петя, Азис си сформираха една групичка, покрай тях се завъртат Маги и Катето.
Азис не обръща никакво внимание на Китаеца, хич не си говорят, нито докосват. Все едно не се познават.
Разрази се един лек спор м/у Данов и Маги Желязкова за Вип-овете. Накрая Данов заяви, че никой в Къщата не е Вип, и че Евгени Минчев е достоен да му лъска обувките.
Петя каза на Десислава, че може да измисли нещо и да я свърже с една жена, която пишела песни на най-големите звезди на световната музикална сцена. Та умуваха каква песен Десислава да подготви, за да успее да се представи в добра светлина. Говореха си за музикалния бизнес.
После пяха и свириха.
И май това беше в общи линии
Мисия "Кой е номер 1" - има 12 подиума (от 1 до 12) за 3 минути трябва да се наредят на тези подиуми и да решат кой е по-известен (съответно най-известният трябва да се качи на подиум номер 1). Ако се справят успешно с мисията,ще получат обилна италианска вечеря + италианска музика.

Азис го сложиха на 1во място, не мога да видя другите как са се наредили. Азис спори, че Катето трябва да е на негово място, но другите го контрираха.
 
 
Венета веднага се обиди на Азис. Защото Азис каза, че където е той, там е и Китаеца и каза "Щом са ме гледали 2 млн. хора, като съм влизал, значи и Китаеца са го гледали!"
И Венета веднага си пусна отровата, колко било селско това изказване и т.н. Контрираха Венета, че била решила, че Тихомир е по-известен от Маги Желязкова и тя"Той е много по-известен и от нея и от много други!"
И после Венета към Азис "Просто си избери ролята, защото вчера като ти казах, че си най-голямата звезда тук, ти каза да не те цепя от колектива!"
n-ти ден:
Здравко обидил Десислава, като й казал "Хващай тоя банан и започвай да пееш".По тоя повод Азис каза "Здравко ако си на номинации, верните фенове на Деси, ще те изгонят. Те и мен не ме дишат"
Тишо и Здравко нападат Петя,като й казват,че никой не купува албумите й . В своя защита,тя казва, че е по-известна в чужбина и има голям успех в Америка. Обидена е и ще се обръща към Стефан Данаилов...Накрая се разплака..
Десислава е решила като излезе навън да си махне гърдите,защото приличала на крава.Предупреди всички мъже в къщата да не я свалят,защото й е неприятно
Днес 29.03 Венета снима"Горещо" в къщата с почетен гост Роси. Венета няколко пъти предупреди Роси, да не се напие за шоуто. След зАснемането на "Горещо"  Венета започна да плюе по Сл. Трифонов - едва ли не, как бил нищо, ако нямал екип и т.н. Какъв тиранин бил, как всички се махали от него и т.н. Калин Вельов оспори повечето й твърдения (тъй като е работил при Слави).
Венета каза, че ако съберат всички действащи ТВ водещи в една стая без сценарий и аутокю, то тя ще ги сложи в малкия си джоб, защото щяла да направи най-доброто интервю с която и да е личност от БГ.
Китаеца признава пред всички,че не са правили секс с Азис и че сватбата им не означава нищо. Може би всичко е фарс,може би...

Последна редакция: пт, 30 мар 2007, 09:41 от кръц кръц

# 1
 • Мнения: 11 610
Запис......

# 2
 • Варна
 • Мнения: 13 518
Данов и катето си говорят за класическа музика. Азис и Деси- за ген,хормони и траверси.

# 3
 • близо до Витоша
 • Мнения: 4 053
втора  Party

# 4
 • София
 • Мнения: 5 172
запис

# 5
 • Мнения: 2 152
И аз се разписвам Mr. Green
Монда,можеш ли да я заключиш старата-тенкс  bouquet

# 6
 • При гларусите
 • Мнения: 674
Синът на Васил Данов се казва Христо. В момента все още е студент.
На 26 години е и е голямо ефенце. Кара чисто ново БМВ 645I и доста често ходи с по 2-3 мацки и охрана. Постоянно може да бъде забелязан в дискотеки и вървежни нощни барове да шета с огрооомнооо самочувствие. Преди три години доста варненци помнят една голяма дискотека на плажа "Зоната" тя се стопанисваше от известна силова групировка. Във въпросната дискотека Христо Данов направи масов бой/често срещано явление за малкия Данов отпреди 2-3 години/. Охраната го набила и тогава почва масово изсипване на мутри от страна на дискотеката и татко му. Става такъв голям панаир че мама-миа  . Като цяло синът му не блести с нищо особенно заядлив е и масово прави проблеми в заведенията които посещава.
    
  bowuu bowuu bowuu bowuu

# 7
 • Стара Загора
 • Мнения: 1 880
Записвам се.  Laughing

# 8
 • Abu Dhabi
 • Мнения: 8 321
а защо си слагат ботокс точно в челото? Какво постигат?

# 9
 • Мнения: 1 952
 Whaasup

# 10
 • Мнения: 2 152
Ами нещо като да си замразиш лицевите мускули, за да не се виждат бръчките-изпъват го-как го обясних Simple Smile

# 11
 • Мнения: 10 718
а защо си слагат ботокс точно в челото? Какво постигат?
За да нямат бръчки.

# 12
 • Мнения: 1 629
Някой има ли снимка на тоз левент Данов младши?

# 13
 • Ямбол
 • Мнения: 22 938
Азис: " Мъж веднъж опитал мъжката ласка, жена не може да го надърви никога. Но даже и да успее да го надърви, то няма да му е хубаво..... Китаеца е хетеро и затова го ревнувам много"
Говорят си за гейове.

# 14
 • Варна
 • Мнения: 13 518
а защо си слагат ботокс точно в челото? Какво постигат?
Ботоксът се прилага за изглаждане на мимическите  бръчки. Парализира дадения мускул /около очите, челото./ за определено време ,той се отпуска и бръчките се изглаждат.Ефектът е от 6до 9 месеца.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт