Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 18 отговора

залив на орловия щит

Мнения: 4 012
това ми е въпроса
моля и да отговорите за причината

аз лично махам винаги олиото - някъде бях чела, че трябва, но не си спомням защо


приятна вечер на всички кулинарки

Цитирай

София

Мнения: 2 549
Седи си докато може,но само ако пържа картофи(аз и избягвам да пържа друго там) Peace
Цитирай

София

Мнения: 3 537
Седи си докато може,но само ако пържа картофи(аз и избягвам да пържа друго там) Peace
И аз така правя
Цитирай


Мнения: 2 546
да бе, ще си играя всеки път да го махам...как пък не

п.с. рядко готвя там, много ми е мазно
Цитирай

Пз

Мнения: 293
Седи си докато може,но само ако пържа картофи(аз и избягвам да пържа друго там) Peace
И аз така правя
Иаз така
Цитирай

Италия

Мнения: 5 474
Седи си докато може,но само ако пържа картофи(аз и избягвам да пържа друго там) Peace

и аз така!  Peace
Цитирай


Мнения: 6 955
Седи си при условие, че се готви едно и също нещо... (пържени картофи например) А когато решим да сготвим друго (различно от пържени картофи - цаца примерно или др.) го хвърляме вече...  Peace Но го ползваме всичко на всичко 1 път месечно  Rolling Eyes
Цитирай

там, където е сърцето

Мнения: 420
Когато не ме мързи я махам.
И аз съм чувала, че не е полезно да стои там.
Фритюрниците вътре обикновено са тефлон или алуминий - и за двете се говори, че не е добре да държиш продължително храна в тях.
Цитирай

София

Мнения: 19 801
Махам я  Peace
Цитирай


Мнения: 1 363
Немога да си представя след всяко ползване да изсипвам олиото.
Стой докато може. Във фритюрника пържа само картофи.
Цитирай

София

Мнения: 258
във фритюрника пържа само картофки,като използвам палмово масло към което само добавям. Е като позастарее я сменям естествено.
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 348
Махам я. Моя фритюрник е от тези, които са метални целите и се разглобяват напълно, вадя нагревателя изсипвам олиото и измивам. Не го оставям, защото ми мирише.
Цитирай

БУРГАС

Мнения: 1 545
Седи си при условие, че се готви едно и също нещо... (пържени картофи например) А когато решим да сготвим друго (различно от пържени картофи - цаца примерно или др.) го хвърляме вече...  Peace Но го ползваме всичко на всичко 1 път месечно  Rolling Eyes
И при нас е така.
Цитирай

Лас Вегас

Мнения: 470
Не,никога,винаги го изхвърлям след като го използвам защото съдържа токсини.Затова и нямам фритюрник и не бих си купила.
Цитирай

София

Мнения: 804
използвам палмово масло, което не се окислява, затова и не го изхвърлям
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 18 отговора