Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

България

Мнения: 107
Momicheta,pomost!!
Speshno mi trqbva recepta za rebyrca.
       Mersi
Цитирай

Варна

Мнения: 159
Лично аз вземам ребърца от МЕТРО, едни такива малки, специална заготовка /мъжът ми ги нарича хармоники/. Мариновам ги в смес от соев сос, вино, черен пипер, олио и подправки на вкус. слагам в хладилника, колкото по-дълго стоят по-добре.  И после лятото на барбекюто, на жарта...ммм какъв аромат, каква прелест. А зимата в тавата и във фурната #Splat
Цитирай


Мнения: 1 798
Вино,лим.сок,соев сос, горчица, черен пипер, люто къри,пчелен мед,куркума,чесън на прах- стоят от няколко часа до едно денонощие и печеш.
Цитирай

София

Мнения: 541
Днес готвя ръбърца с нахут . Станаха жестоки,толкова добре изглеждат,че нямам търпение да седнем да обядваме.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.