Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 924
Графа - ако не бяха родителите му, дали щеше да го бъде.
Теди Кацарова - не може да се сравни с майка си.
Бритни Спиърс?
Кристина Агилера?
Дрю Баримор - кривокрака., не много красива.

ПО- ПО-НАЙ? Пращате ли децата си?

# 1
 • София
 • Мнения: 4 669
Не искам да ограбвам детството на детето си ... Нямам болни амбиции ... Аз и баща му сме съвсем нормални хора !
Искам да е щастлив и некомплексиран , а не да носи товара на това , че аз желая да е футболист примерно ...

Графа ми е много мазен ... и некадърен освен това . Но понеже той и подобните му вероятно за нищо друго не са ставали родителите им натискат в сферата , в която те имат влияние ...

В по - по - най ми се струва , че се подиграват малко на децата ... Rolling Eyes

# 2
 • При хората, които обичам
 • Мнения: 3 193
Нито в "По-по-най", нито в "Като лъвовете" бих ги пратила. Ако искат да се съревновават на по-късни години - нека го правят. Но да е техен избор, не мой. Аз ще им дам възможност да се развиват.

А за Графа...Аз го харесвам. Побутнаха го родителите му, но пък той си може...

# 3
 • Мнения: 5 876
Забрави Рушито.

По-по-най не ми харесва. Нито разните подобни. Не ги гледам, камо ли да я пратя.

# 4
 • Мнения: 8 505
В по - по - най ми се струва , че се подиграват малко на децата ... Rolling Eyes

Дори доста.
По никакви конкурси не бих я водила,отказвала съм реклами,занапред също ще ги отказвам,ако има предложения.

# 5
 • Dania
 • Мнения: 2 757
Водещият на По по най е един от многото посредствени простаци, които благодарение именно на тези си качества, които в БГ се ценят високо, се е намърдал в ТВ и направил предаване. Идеята на предаването е добра, ама водещия е просто адски проЗ. Да не говорим, че няма подход към децата и на техен гръб се прави на интересен, но всъщност се излага.
А за Графа и с-ие е ясно, че са подбутнати от родителите си. Но това подбутване е навсякъде, не само в музикалната сфера. Затова не виждам кво има да се коментира. Все пак младите изпълнители имат някакви качества, не са съвсем за изхвърляне. Като цяло напоследък липсват качествени певци - поне на фона на тези от преди 20-30 години са си гола вода.

# 6
 • Сред звездите...
 • Мнения: 819
На запад е друго,но тук първо гледат чие дете си,после-имаш ли талант...за съжаление!

# 7
 • ВАРНА
 • Мнения: 1 640
Ами , да,то сумати народ се юрна да лансира децата си,но случаят с Тедито е най-очевадно-натрапващ.То бая години Силвия Кацарова мъкна дъщеря си по интервюта и концерти със себе си,докато ни убеди,че трябва да забележим чадото и'.Ако аз имах певческа или артистична кариера, със сигурност нямаше да проявя такава настойчивост при лансирането на детето си.Все пак то трябва да постигне своите си победи,за да чувства удовлетвореност от постигнатото.
  Други примери за опекунство в сферата на кариерата от страна на родител над дете:Стефка Берова и Косара;Мустафа Чаушев и Ажда;...Не твърдя,обаче,че споменатите деца са бездарни.Но са побутнати.

# 8
 • Мнения: 251
Нямам болни амбиции за детето си. Ако има интерес към някаква изява бих я подкрепила, но не бих я завела на сила на някой конкурс.

# 9
 • София
 • Мнения: 2 820
Навремето съм се снимала доста в телевизията, а веднъж и в киното.
Направо мразех.Децата ми се радваха, някои оределено ме харесваха само заради популярността ми.Повечето искаха да са "като мен".А аз ненавиждах тази публичност.Направо изживявах ужасен стрес.А майка не се спря - само по разни "кастинги" ме мъкнеше.Като поотраснах и почнаха да ми звънят направо без кастинг да ходя по продукции, не казвах на майка и се криех.

Никога не бих подложила детето си на подобни експерименти, макар че той е много артистичен и определено, за разлика от мене, иска да се изявява/май го е взел от баща си, който даже е имал група в студентските си години/.
Аз обаче съм против, може да греша, но моите лични травмиращи спомени ме водят към нежеланието да правя детето си публична личност.

# 10
 • Пловдив
 • Мнения: 2 141
Опитвате се да ме убедите, че ако можете да "подбутнете" детето си и да му помогнете да се развива няма да го направите? Ще имате възможността, позициите, средстават и ще стоите отстрани и ще гледате с тайната надежда някой да го спъне по пътя му, та белким успеха му е по-сладък??? Да, сигурно.

Тук се цитират все публични личности и това малко измества темата. В нашия род сме лекари и инженери. Досега никой не се е отклонил от традицията. Не защото някой ни е натискал или бутал, а просто така естетствено се подреждат нещата. Нито баща ми е завършил вместо мен, нито неговият вместо него. Помагали са ми родителите ми в рамките на това, което са считали за полезно и нормално. А тези рамки са различни за всеки. И аз бих помагала на своите деца пак в рамките на нормалното /за мен нормалното/. В този ред на мисли - горепосочените са оказали влияние, децата им според мен естествено са се развили в тази посока, а че те помогнали - ами нищо нередно, неестествено или порочно не виждам. Тема на друг разговор е кой е надминал очакванията или ги е подвел.

В "По-по-най" децата си не бих завела. "Като лъвовете" не съм го засичала в ефира от години, но доколкото имам спомен там се насърчаваше таланта на можещи деца, а не болните скудоумици на видиотен водещ.
Отказвала съм доста предложения за дъщеря ми. Счела съм ги за непривлекателни или направо да си кажа вредни за нея. По кастинги не бих ги размъквала - нямам време, не виждам полза. Но бих подкрепила всяко от децата си, ако то има нужда от такъв вид изява и самО пожелае да се бори за нея. Съвсем принципно /надявам се да не пожелае обаче/.

# 11
 • Мнения: 924
Какво значи "да подбутнете"? В класа ми половината бяха деца на лекари. Подбутваха ги и то яко. На Іво класиране 2ма бяха приети, на ІІро - всички останали. Много от тях мразеха професията си. И още я мразят. Мразят и пациентите.

По-страшно от ТВ звезди.

# 12
 • София
 • Мнения: 4 669
Опитвате се да ме убедите, че ако можете да "подбутнете" детето си и да му помогнете да се развива няма да го направите? Ще имате възможността, позициите, средстават и ще стоите отстрани и ще гледате с тайната надежда някой да го спъне по пътя му, та белким успеха му е по-сладък??? Да, сигурно.

Не , разбира се ! Повечето се опитваме да кажем , че не бихме накарали детето си насила да се занимава с каквото и да било .
Аз искам синът ми да стане футболист примерно и имам възможност да го подбутна яко  Wink обаче само ако той го желае . Тогава ще помагам с всички сили  Peace
Но да виждам , че няма желание , че няма дарба , че се измъчва защото не му харесва не бих го подложила на този тормоз , заради някакви си болни амбиции ...
Ак иска да рисува - ОК , ако иска да е нещо друго- пак ОК ! Той си е личност и има право на избор ! И това няма нищо общо с подбутването !

# 13
 • София, на брулени хълмове
 • Мнения: 967
Без да храня болни амбиции относно детето си мисля, че за да е амбициозен като порасне и да върви напред трябва от малък да бъде насърчаван да се изявява. Не намирам нищо лошо в ПО-по-най. Ако детето е стеснително и не иска да участва в подобни инициативи,  родителя не бива естествено да го насилва и да му създава по този начин комплекси и страхове, но ако детето е артистично и само търси изява - ами защо да го спираме насила.
За тези неща етикет не може да се лепне:
Не бих насилвала детето ми да върви в дадена посока, но не бих го и спирала, ако видя, че има талант и му харесва.
Синът ми без да е воден на по-по-най като ни дойдат гости сам застава на вратата на хола с играчка микрофон и изнася целия репертоар от яслата по собствена инициатива, а когато на края му ръкопляскат и го хвалят си умира от кеф   Mr. Green
Аз също обичам да съм център на вниманието, не защото родителите са ме бутали като малка, а защото такъв ми е характера.
Не обичам връскарите и некадърниците, но ако детето ми има талант и го показва, ще ме боли, ако оклните вместо да го оценят, от завист ли, к'во ли цъкат състрадателно с език "горкото дете, дето не го оставят да си живее детството, а го бутат болни родителски амбиции"
От малка съм свирила на пиано, учила съм солфеж и съм го правила по собствено желание, а не защото някой ме е "бутал"
Против съм децата да се оставят на самотек с ключ на врата, защото така епо-лесно, а после да се бием в гърдите колко добри родители сме като не им ограбваме детството с амбиции. Затова виждаме колко безотговорни паразити около нас има - със сигурност те са изживели "пълноценно детство", но после цял живот ще тежат на обществото да ги издържа защото са непригодни да се оправят сами, заради мързела си, липсата на амбиции, образование и умения.

# 14
 • Русе
 • Мнения: 4 406
понеже децата са малки, ние трябва да ги наблюдаваме какво точно им се отдава и да ги насърчаваме в тази посока... те едва ли могат да осъзнаят какво е най- добре за тях... докато не се изградят като личности
да не забравяме за "95 % труд и 5% талант ", ако това се е случило при звездите, които са споменати в темата, значи и те, и родителите им са се справили добре!
аз харесвам идеята на предаванията за малки таланти и бих завела детето си, защото смятам, че : 1. ще му бъде интересно  2. ще се забавлява  3. има какво да покаже  4. има талант, защо от скромност да го крием вкъщи?

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт