Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 4 апр. 2007, 17:00 ч.

Пържоли Зингара

  • 3 588
  • 2
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 983
Това е една рецепта, която знам от майка ми.В събота я правих и гостите ми се облизаха. Grinning
Ще напиша мерките, които аз използвах
8 пържоли свински
около 300 гр бекон
300 гр гъби
вино
брашно
масло
дафинов лист

Пържолките ги начуках и им сложих сол и черен пипер.След това ги запържих в олио.Вадят се и се слагат в глинен гювеч.В същата мазнина задушавам гъбите, бекона, слагам малко брашно, за да се сгъсти.Изсипвам и соса при пържолките, слагам 1 дафинов лист, малко вино (около пол. чаена чашка) и пека.

  bouquet

# 1
  • София
  • Мнения: 3 270
След, като ги сложиш в глинения гювеч, на него слагаш ли му капак или печеш без капак? И после колко време печеш?

# 2
  • weltweit
  • Мнения: 6 218
Аз правя същото, но не слагам брашно Peace
Стават мозък Mr. Green Плюс това знам, че пържолите първо се начукват, подправят се и после леко се запържват преди да се запекат, за да станат по-сочни  chef



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт