Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 63
Здравейте  Hug
една тема, обсъждана много пъти - рецепти за микровълнова печка ...
но бих помолила дамите, които имат положителен опит в готвенето с микрите да споделят във форума за съдовете, които ползват и самите техники за приготвяне в тях ... има много, много рецепти, но практичеки съвети почти - не .
Например ... как се вари яйце ? Пробива се ми казват, ама слагали се вода и ако да - колко, с капак ли се вари и изобщо МОЛЯ споделете ВИЕ как приготвяте храна в микрата си Simple Smile

# 1
  • Мнения: 311
За яйцето-аз знам,че не се вари цяло,гърмяло иначе,даже печката можела да изгори и затова не съм пробвала.Даже в гювече му разкъсвам жълтъка с вилица,защото пръска много.Аз готвя най-често без капак,а когато слагам такъв-на по-ниска мощност,защото кипи.Друго? Thinkingв пластмасови съдове и йенско стъкло,казват,че като се нагрее пластмасата се отделяло нещо вредно,ама...Също и в порцелан разбира се.Избягваш съдове с кантове,тънки такива-например тънки чинии-пукат се,кофички от мляко-топят се.Ядките изгарят много бързо...друго не се сещам.

# 2
  • София
  • Мнения: 431
 Ето тук има интересни неща   Peacehttp://www.receptite.com/enc.php?n=101#1

# 3
  • Мнения: 63
  bouquet това е добро ! МЕРСИ

# 4
  • София
  • Мнения: 431
За нищо smile3503

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт