Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Дом
Дом
15 225 членове Включете се
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 513
  Thinking Купихме си тостер-преса Rohnson за печена на сандвичи и месо. Термостата й има три позиции. Включихме я на най-силната степен 3,  newsm78 но каква беше изненадата ни като сложихме да печем риба. Термостата като достигне определената температура изключва,  ooooh!но се включва след доста време когато вече е спряло печенето. Като се включи достига температурата си и печенето продължава,  #Crazyно след малко пак изключва и т.н. и в крайна сметка след 1 часово печене я поопекохме колкото да не е сурова рибата.
  Praynig Моля кажете ми може ли термостат да се регулира да не изключва за толкова дълго време, защото вече си мисля че си купихме   #2gunfire да не казвам какво и то за доста пари.
Ще очаквач с нетърпение отговора ви.
Цитирай


Мнения: 2 625
Здрасти. Аз ти писах и в предната ти тема, нашият проблем е подобен. Мъжът ми отдавна се кани да направи точно, каквото вие сте си наумили, а той е техничар голям и щом казва, че може, значи може. Друг е въпросът, че още не се е наканил да го направи и не мога да ти кажа какъв е ефекта. А и го помолих да не пипа скарата, че ме е страх да не я повреди. Той си разбира човека, ама мен пак ме е страх...
Та за моженето - може. Успех, че знам колко е дразнещо рибата да ти е леко посварена, а онези хубави загорели ивици да ги има само на картинката на рекламата.... Crossing Arms
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.