Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пловдив

Мнения: 51
Моля, кажете как се прави това пиле? Какво се слага-знам за гъби , кисели краставички и какво друго?
Цитирай

София

Мнения: 4 282
Дано това ти помогне http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=33159.msg636323

Успех  Peace
Цитирай

Пловдив

Мнения: 51
Много благодаря.
Цитирай


Мнения: 6 957
 Very Happy Аз знам за салата Жулиен  bowuu за пиле не бях чувала  Peace
Цитирай

София

Мнения: 301
Moмичета, в готварството Жулиен се нарича рязането на ленти или ивици. пръчици. Така че в пиле Жулиен, пилето е нарязано на ивици, а всичко останало са вкусови предпочитания.
Цитирай
Моят специалитет се казва 'Пиле Сен Дени' - това е ястието, за което заплатихме над 200 евро в Париж и направих всичко възможно да мога да го репликирам естествено. Love
Цитирай

София

Мнения: 481
Моят специалитет се казва 'Пиле Сен Дени' - това е ястието, за което заплатихме над 200 евро в Париж и направих всичко възможно да мога да го репликирам естествено. Love
Много бих се радвала да го споделиш и с нас  Embarassed
Цитирай

в полите на Балкана

Мнения: 2 825
Моят специалитет се казва 'Пиле Сен Дени' - това е ястието, за което заплатихме над 200 евро в Париж и направих всичко възможно да мога да го репликирам естествено. Love
Много бих се радвала да го споделиш и с нас  Embarassed
И аз. Wink
Цитирай


Мнения: 6 461
Пилешкото филе го режа на лентички
Гъбите на едро
Загрявам масло и слагам пишкия жулиен ,малко по късно слагам гъбите
Овкусявам със сол и черен пипер.
След като е готово.Настъргвам с кашкавал и запичам във фурна.
Цитирай
Аз го приготвям по следния начин:
Пилешко филе нарязвам на жулиени. Поставям в тефлонов тиган със съвсем малко мазнина на котлона. Запържвам до леко златисто и прибавям нарязани кисели краставички, също на жулиени, гъби, черен пипер, малко сол и наливам готварска сметана. Оставям да поври малко и разбърквам. Това е. Приготвя се бързо и е вкусно.
Цитирай
Моят специалитет се казва 'Пиле Сен Дени' - това е ястието, за което заплатихме над 200 евро в Париж и направих всичко възможно да мога да го репликирам естествено. Love
Много бих се радвала да го споделиш и с нас  Embarassed

ще гледам да го напиша утре по някое време!
Цитирай

на 3 градуса от адът

Мнения: 3 647
Very Happy Аз знам за салата Жулиен  bowuu за пиле не бях чувала  Peace
жулиена е  начин на рязане - на ивички под ъгъл
Аз го приготвям по следния начин:
Пилешко филе нарязвам на жулиени. Поставям в тефлонов тиган със съвсем малко мазнина на котлона. Запържвам до леко златисто и прибавям нарязани кисели краставички, също на жулиени, гъби, черен пипер, малко сол и наливам готварска сметана. Оставям да поври малко и разбърквам. Това е. Приготвя се бързо и е вкусно.
и аз  по подобен начин го правя + моркови и малко  ситно нарязан лук преди пилето
  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.