Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 14 апр. 2007, 14:40 ч.

Пиле Жулиен- как се прави?

  • 23 465
  • 11
  •   1
Отговори
  • Пловдив
  • Мнения: 53
Моля, кажете как се прави това пиле? Какво се слага-знам за гъби , кисели краставички и какво друго?

# 1
  • София
  • Мнения: 4 293
Дано това ти помогне http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=33159.msg636323

Успех  Peace

# 2
  • Пловдив
  • Мнения: 53
Много благодаря.

# 3
  • Мнения: 6 957
 Grinning Аз знам за салата Жулиен  bowuu за пиле не бях чувала  Peace

# 4
  • София
  • Мнения: 322
Moмичета, в готварството Жулиен се нарича рязането на ленти или ивици. пръчици. Така че в пиле Жулиен, пилето е нарязано на ивици, а всичко останало са вкусови предпочитания.

# 5
Моят специалитет се казва 'Пиле Сен Дени' - това е ястието, за което заплатихме над 200 евро в Париж и направих всичко възможно да мога да го репликирам естествено. Heart Eyes

# 6
  • София
  • Мнения: 481
Моят специалитет се казва 'Пиле Сен Дени' - това е ястието, за което заплатихме над 200 евро в Париж и направих всичко възможно да мога да го репликирам естествено. Heart Eyes
Много бих се радвала да го споделиш и с нас  Embarassed

# 7
  • Мнения: 2 974
Моят специалитет се казва 'Пиле Сен Дени' - това е ястието, за което заплатихме над 200 евро в Париж и направих всичко възможно да мога да го репликирам естествено. Heart Eyes
Много бих се радвала да го споделиш и с нас  Embarassed
И аз. Wink

# 8
  • Мнения: 6 461
Пилешкото филе го режа на лентички
Гъбите на едро
Загрявам масло и слагам пишкия жулиен ,малко по късно слагам гъбите
Овкусявам със сол и черен пипер.
След като е готово.Настъргвам с кашкавал и запичам във фурна.

# 9
Аз го приготвям по следния начин:
Пилешко филе нарязвам на жулиени. Поставям в тефлонов тиган със съвсем малко мазнина на котлона. Запържвам до леко златисто и прибавям нарязани кисели краставички, също на жулиени, гъби, черен пипер, малко сол и наливам готварска сметана. Оставям да поври малко и разбърквам. Това е. Приготвя се бързо и е вкусно.

# 10
Моят специалитет се казва 'Пиле Сен Дени' - това е ястието, за което заплатихме над 200 евро в Париж и направих всичко възможно да мога да го репликирам естествено. Heart Eyes
Много бих се радвала да го споделиш и с нас  Embarassed

ще гледам да го напиша утре по някое време!

# 11
  • на 3 градуса от адът
  • Мнения: 3 647
Grinning Аз знам за салата Жулиен  bowuu за пиле не бях чувала  Peace
жулиена е  начин на рязане - на ивички под ъгъл
Аз го приготвям по следния начин:
Пилешко филе нарязвам на жулиени. Поставям в тефлонов тиган със съвсем малко мазнина на котлона. Запържвам до леко златисто и прибавям нарязани кисели краставички, също на жулиени, гъби, черен пипер, малко сол и наливам готварска сметана. Оставям да поври малко и разбърквам. Това е. Приготвя се бързо и е вкусно.
и аз  по подобен начин го правя + моркови и малко  ситно нарязан лук преди пилето
  bouquet



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт