Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 15 апр. 2007, 18:24 ч.
  • Преглеждания  7 944  Мнения  27  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 098
Когата приготвям спагети винаги ми се слепват.Какво трябва да направя ,за да избегна това?

Реклама
# 1
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Сложи водата на котлона, след като заври сложи сол и малко олио. След това слагаш спагетите. Разбърквай ги от време на време.

# 2
  • София
  • Мнения: 2 622
Да добавиш олио във водата,да не ги преваряваш(нека да останат лееко твърди) и след сваряване да ги изплакнеш в цедка  Peace.Моите никога не се слепват така.  chef

# 3
  • София
  • Мнения: 2 622
Сложи водата на котлона, след като заври сложи сол и малко олио. След това слагаш спагетите. Разбърквай ги от време на време.

Това също Naughty

# 4
  • Разград
  • Мнения: 3 028
Аз купувам само вносни спагети,сварявам ги според инструкциите( времето за варене)и нямам провали.Нищо не слагам предварително във водата.

# 5
  • Smallville
  • Мнения: 993
Винаги варя спагетите във вода,в която има олио и сол,а след това винаги ги изплаквам в гевгира и нямам слепване.Опитай Peace

# 6
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 243
Да добавиш олио във водата,да не ги преваряваш(нека да останат лееко твърди) и след сваряване да ги изплакнеш в цедка  Peace.Моите никога не се слепват така.  chef
Peace

# 7
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 21 918
Да не са български и някой път - гръцки. Разваряват се безобразно.
Във водата се слага мазнина (зехтин или олио) и сол. Варят се в много вода. Не се слага мазнина само, ако се бъркат енергично и постоянно.
След сваряване, ако няма веднага да се смесят със соса, се изплакват със студена вода в цедка/гивгир. Туй то.

# 8
  • Там край гората
  • Мнения: 202
Аз ги изплаквам в голяма цедка с гореща вода, защото след като ги изплакна със студена изстиват и не ми харесват.

# 9
  • на 3 градуса от адът
  • Мнения: 3 647
Когата приготвям спагети винаги ми се слепват.Какво трябва да направя ,за да избегна това?
в подсолената вода слагам олио
и задължително мия преди сервиране   bouquet

# 10
  • Мнения: 6 957
Аз слагам много малко олио и сол във водата... Сварявам ги докато почти са готови и ги варя в повече вода, за да не се слепват... След като са почти готови ги изцеждам от водата и ги измивам със студена вода, след което отново ги слагам на котлона с 1 с.л. маргарин и вода, докато почти се покрият спагетите от водата и ги сварявям, докато заври водата и ги наблюдавам да не залепват с ''непрестанно'' бъркане и така нямам проблем, без значение дали са български или вностни  Thinking

# 11
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 417
Варя със сол и олио. Като са готови ги "изплаква" със студена вода, отцеждам ги и като ги върна в тенджерата, ако няма да ги заливам със соса веднага им слагам малко олио и разбърквам.

# 12
  • София
  • Мнения: 3 266
Слагам олио във водата в, която се варят.

# 13
  • София
  • Мнения: 3 537
Слагам олио във водата в, която се варят.
Ахам

# 14
  • София
  • Мнения: 336
Смени вида на спагетите! Дълго време си мислех, че съм голяма некадърница щом едни спагети не мога като хората да направя. За моя радост се оказа , че проблема не е в мен, а- в спагетите- български . Simple Smile

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт