Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 11 612
ПЪЛНА КЪЩА - ПЪЛЕН ЖИВОТ!!!


ПРАЗНИКЪТ:

1 Празникът протече прекрасно, всички се чувстваха добре и се забавляваха
2 Голяма благодарност на Асоциация Родители, те отнесоха голямата тежест на празника и се справиха повече от отлично
3 Децата много се забавляваха с аниматорите от Малчуган-Великан. Нашият Криси се впусна бурно в танците и по никакъв начин не позволяваше да бъде махнат от там. Мушкаше се между децата, пляскаше, стараеше се да имитира какво правят по-големите и беше много, много щастлив. Днес ние открихме кой е най-големият купонджия в нашето семейство  Е, това е Криси.
4 Семействата, които бях поканила ми казаха, че празникът много им е харесал и искат да има и други подобни прояви, хареса им идеята да сме обединени.
5. Специална благодарност и на семейството на ДжулиС, защото те направиха много за празника и дариха своя труд безвъзмездно, за да не се харчат излишни пари.
6 Много се радвам, че се запознах с други многодетни семейства и най-вече, че дойдоха доста хора от провинцията.

И последно, но не последно по важност - моят съпруг също хареса празника и каза, че е страхотно организиран. Очаквал е нещо по-скучно, а всъщност му е било доста интересно. 
Много много се радвам, че го имаше празника.
 


Празника, наистина беше страхотен! Благодаря на всички, които го направиха толкова забавен, весел, а и много полезен, за малки и големи!   С нетърпение чакаме следващата среща! 

Празника беше хубав,  smile3501  за всички които имат участие в организирането.


Празникът беше страхотен - и се радвам че се запознах със всяка една от вас! АР наистина се показаха на ниво и мисля че дадоха всичко от себе си.
И аз очаквам нови срещи и празници. Вече знаем как , и сме сигурни че можем да се справим!
 


Благодарим на всички организатори, Асоциацията на родителите, на спонсорите и на всички, които допринесоха за това чудесно преживяване на децата /и на родителите/.   
Съпругът ми, който е малко консервиран    /разбирай консервативен/ и гълта калорекс   , е много впечатлен, дори на връщане оживено коментираше в колата и даже предложи да си направим партия на многодетните майки за предстоящите избори.   
Петко не смогва да разказва на батко си и на баба си за празника, а Венера доволно му припява.


Празникът беше наистина чудесен. Децата се забавляваха през цялото време, а и родителите успяха да си споделят мисли, въпреки шума. Щом повечето устискаха до края на цялата гюрултия, значи им е било истински интересно. Дори моите песоглавци, които не участваха във веселбата поради преклонна възраст и имаха само организаторски функции, оцениха високо събитието.
Аниматорите се справиха прекрасно, трябва и друг път да ги търсим за подобни прояви. Не оставиха децата да скучаят нито за миг, успяваха да подклаждат огъня до последната минута - цели 3 часа, а при почти 200 деца на всякакви възрасти това не е лесна задача. Екипът на АР вложи много сърце в цялата организация и им дължим искрена благодарност за това, което направиха. През цялото време бях спокойна, че няма да има проблеми с децата, защото имаше достатъчно хора, които да се грижат за тях. Много съм щастлива, че при толкова много хора, непрекъснато движение, смяна на забавленията - нямаше никакви инциденти.
Специално искам да благодаря на всички момичета (и техните момчета), които вложиха труд, средства и време в организацията на празника. Опитах се да го направя и в приветствието, ако съм изпуснала някого, нека да ме извини - наистина високо оценявам всичко, което направихте, страхотни сте, момичета! И сме страхотен екип - доказахме си, че можем да се организираме, да преследваме целите си и да ги довеждаме до желания резултат. Много, много съм обнадеждена след днешния ден!
За мен беше много интересно Отвореното пространство. Мисля, че се получи - хората откриха своите теми и проведоха разговори, които, надявам се, са им били интересни и полезни. Модераторите, моля ви да обобщите резултатите и да ги публикувате, за да стигнат и до хората, които не са успели да се включат във всички групи, които ги интересуват.
Медиите, с които разговарях, бяха "Хоризонт", ТВ "Здраве", ТВ 7, Евроком и вестник "Дневник". С журналистката от "Дневник" имаме уговорка за понеделник за по-подробен разговор - това много ме радва, защото те са сериозно издание. Иначе ми направи впечатление, че в началото на Празника журналистите напираха да си вземат интервютата набързо, че имали и други ангажименти, а после се връщаха отново и отново с нови въпроси и търсеха нови събеседници. Явно, че Празникът ги е "хванал" и тях. 
Единственото, за което съжалявам, е, че не успях да се запозная с много хора, искаше ми се, но не ми остана време. Надявам се поне, че вече повече от гостите на Празника ще влизат в темите ни и ще се срещаме отново и отново.

В суматохата някой е изръсил телефона си. Да си признава без бой. У мене е. Оше веднъж - благодаря на всички, които направиха този ден толкова хубав. Благодаря на организаторите, че го подготвиха, благодаря и на гостите, че се включиха от сърце.  bouquet


Вярно е че и софийските мами бая потичаха, но главно благодарение на АР - се осъществи този Празник, организацията беше перфектна, за всичко беше помислено... Просто мноого, много им Благодаря!
Специални благодарности и на журито по рисунките...


Страшно съм доволна и развълна от Празника! Организацията беше почти идеална - благодарим на Асоциация Родители за труда и ентусиазма им, както и на спонсорите за участието им. Аниматорите бяха също на ниво - мислех си, че с толкова много малки деца ще бъде голям хаос, но те успяха добре да ги организират и забавляват през цялото време. Всички мои познати споделиха, че са си изкарали приятно, запознах се даже със семейства, на които задочно съм изпратила покани. Единственото, което не ми хареса, беше слабото медийно присъствие на Празника.

Според регистрационните талони са участвали 105 родители и 173 деца. Знам обаче поне няколко участници, които не са си попълнили талоните ... Така че със сигурност сме били над 300 души. Браво на нас!
Сред участниците е имало поне 49 семейства с по 3 деца, поне 7 семейства с по 4 и едно семейство, дошло със 7 от 9-те си деца. Пак според талоните, 41 семейства са от София, а 13 от страната. Специални поздрави за хората, които се решиха да изминат такъв дълъг път с малките си дечица, за да участват в празника!
Пресконференция на многодетните мами

Материали в пресата - отзвук от пресконференията на Клуба на 19.11.2006г.:
Майки поискаха реално семейно подоходно облагане
Многодетни семейства искат драстично по-ниски данъци
РАЖДАЕМОСТТА НАМАЛЯВА ДРАСТИЧНО ЗАРАДИ ЕС

Старите теми:
Пълна къща-Клуб на многодетните родители4
"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 3
"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 2
Клуб на многодетните родители 

Действаща тема от форума,свързана с многодетните мами –
МНОГОДЕТНИ МАМИ 14


ГАЛЕРИЯ НА КЛУБА

Нашата електронна поща: 
palna_ka6ta@abv.bg   
с долна черта между пълна и къща
ICQ - 467682406
парола за пощата и чата - mnogodetni

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 09:28 от Мама Цоцоланка

# 1
 • София
 • Мнения: 159
Бързам да се запиша, тъй като съм първа известена!!!

Пожелавам на всички и Клуба още много такива хубави празници!

От бързане забравих да поздравя Цоцоланка за прекрасната работа! Две теми наведнъж - абе всичко могат тия многодетни!

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 21:02 от aktivna

# 2
 • Мнения: 11 612
Оле, благодаря ти за помощта за двете теми и снимките.... Ако имате забележки - казвайте! Сега ставам от компа,че съм гроги, но като вляза - ще оправя каквото трябва! Ако има нещо - извинявайте! Не е било умишлено!

# 3
 • Мнения: 3 479
Ей, Цоцоланке внимавай с темите Wink Много си добра, обаче да не ядосаш Лъчо, че няма да иска да те доведе на следващият празник Wink Тогаз не мож те спасим, както и да му се мазним ooooh!

# 4
 • В Изумрудения свят (без рубинени пантофи)!
 • Мнения: 3 323
Браво, Цоци! Запис!

# 5
 • в пълна къща
 • Мнения: 3 740
Браво, Цоцоланке, страхотно начало на новата тема!

Малко статистика от Празника:
Според регистрационните талони са участвали 105 родители и 173 деца. Знам обаче поне няколко участници, които не са си попълнили талоните - разни Самки, ттотов-и и Алми... Така че със сигурност сме били над 300 души. Браво на нас!
Сред участниците е имало поне 49 семейства с по 3 деца, поне 7 семейства с по 4 и едно семейство, дошло със 7 от 9-те си деца. Кой ги покани?
Пак според талоните, 41 семейства са от София, а 13 от страната. Специални поздрави за хората, които се решиха да изминат такъв дълъг път с малките си дечица, за да участват в празника!  bouquet

# 6
 • Мнения: 69
Момичета - страхотно беше!  smile3501
Малко се притеснявах че с толкова много деца нещата ще излязт извън контрол - но всичко го бяхте измислили точно!!! newsm10

# 7
 • в пълна къща
 • Мнения: 3 740
Хайде да обмислим хубаво предложенията за сайт на Клуба, радеток се наема да го направи. Имаше предложения и от големите деца, но мисля, че мама по би издържала на капризите и претенциите ни. Mr. Green

Какво искаме да има в сайта?

Общо представяне
Галерия
Форум
Формуляр за кандидатстване в Клуба - с автоматично попълване на базата данни
Актуални събития

Казвайте още?

# 8
 • Севлиево
 • Мнения: 2 433
Абе аз и предният път питах - в предишната тема...за това дали е уместно да разтръбим отзивите и организацията на празника в местната преса. Факт е че само 13 сем дойдохме от страната ни прави по малко информирани относно клубът. Та ако искате да направим едно кратко резюме - което да се побликува и в общинските вестници на присъстващите градове. Смятам че ще има ефект.
Друго - по коя медия ни излъчиха и излъчиха ли ни изобщо???
Трето - ситото за тениските е още неразвалено - запазило се е при измиването Thinking странно как?! Та ако искате да си направим тениски за нас си...можем да го сторим.Той Галин още незнае Mr. Green ама сигурно няма да се расърди ч
е ще го ангажирам час-два Mr. Green Heart Eyes

# 9
 • в пълна къща
 • Мнения: 3 740
Това за местната преса е добра идея, но как да стане? Освен всеки да информира регионалния си вестник? Момичетата от страната, навити ли сте да го направите? Позовавайте се на отзивите и снимките в темата, а журналистите да направят материала, ако на вас не ви се пише.

У мен има две тениски с логото, другите останаха в екипа на АР. Може би ще е добре да ги приберем на едно място. Сигурно е добре да отпечатаме повече с цел продажба при следващо мероприятие. Да използваме част от парите от членския внос. Колко тениски да направим?

# 10
 • Мнения: 11 612

Ако може споделени истории, любопитни неща, весели случки.....Страница за децата,където и те да си имат кът, защото явно вече започват да се опознават и искат и те да продължат запознанството си, страница за мъжки разговори - да няма дискриминация, споделени хитринки и материали,които да подпомагат родителството(статии, интересни книги).....

Аз за местната преса - снощи ми отказаха, дано не ви прозвучи демотивиращо... Било извън обсега на техния регион.... Но ще видя какво може да стане все пак ако досаждам....


В момента дават  Кабо Алма  по Канал 1....Гледайте!

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 11:06 от Мама Цоцоланка

# 11
 • Антверпен
 • Мнения: 1 745
Може да се прибави и форум за размяна на дрешки и играчки. Ако има желаещи де.

# 12
 • В Изумрудения свят (без рубинени пантофи)!
 • Мнения: 3 323
Да, нали!? Гледайте! Толко не можа да драснеш един ред! Аз присъствах само визуално в темата....
Искам тениски 3 бр. И няма да спя с тях, а ще ги нося! Ако и другите искат, може от по качествените да вземем, за да носят на бой....
За сайта, ако не намислим начин да го популяризираме, т.е. поне да си изплаща разходите и да набира членове (а, защо не - и приход да носи), не виждам особен смисъл, честно казано. Ама понеже нищо не разбирам... както решите!
Мисля че първо базата ни е основен приоритет!

# 13
 • Севлиево
 • Мнения: 2 433
ами да ти кажа има смисъл от сайта - нали ще е на доброволни начала направен - няма да носи приходи но няма да носи и разходи. Колкото да базата права си, но за нас хората извън София сайтът ще е базата - в смисъл че няма да можем да идваме непрекъснато - а сайтът ни ще е мастото където ще се събираме всички - то верно че и БГ-мама върши същата работа - но друго си е да имаме свое собствено местенце! Mr. Green

# 14
 • в пълна къща
 • Мнения: 3 740
Хайде, честито, управляващите пак ни шамаросаха. http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1031624 :

"целево стимулиране на модела две деца в семейство чрез еднократна помощ при раждане: за първо дете 250 лева, за второ - 600 лева, за трето - 250 лева, за четвърто и всяко следващо дете - по 150 лева"Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт