Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 1 705
След тези резултати от изследвания докторката ми каза, че съм здрава, но ако искам да си избера някакви противозачатъчни и да ги пия:
LH  - 5.58  (норм. граници 2.4-12.6)
FSH - 4.79  (норм. граници 3.5-12.5)
Пролактин - 669.9  (норм. граници 127-637).
В събота ходих при друг лекар, който ми изписа: Бромкриптин, Оргаметрил, Новинет и Полижинакс.
Бромкриптина трябва да го пия два пъти по половинка и ако ми понася да пия два пъти по едно цяло. Пих половинка и ми понесе, но като пих цяло ми беше зле. Гадеше ми се и ми се спеше. Освен това ми беше толкова студено, че навлякох всичките си фанели. Незнам дали е реакция от лекарствата. Сега пак минах на половинка. Оргаметрила трябва да го почна от 19.04.2006г., а в първия ден от цикъла ми трябва да започна да пия Новинет. След това трябва да отида на изследване, за да се види променило ли се е нивото на Пролактина. Нормално ли е да се изледват хормони след прием на хормонални?
Трансвагинална ехография: Матка в АВФ с нормална форма и големина и ендометриум "М" фаза.
Двустранно яйчниците с нормални размери и дребнокистозни промени в структурата.
Кавум Дъгласи - свободен.
Тази ехография нищо не ми говори  newsm78. Според вас всичко наред ли е?


Както се досещате шестмесечните ни опити за бебче са неуспешни  Sad


« Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 09:02 от Бонбонче »
Цитирай

Varna

Мнения: 1 094
Аз пък нещо не можах да разбера защо като според докторката си здрава, трябва да пиеш противозачатъчни?  newsm78
 Бромокриптина е ясно, че е заради повишения пролактин и наистина не се спира преди самото изследване, така че не се притеснявай.
Цитирай


Мнения: 1 705
Аз пък нещо не можах да разбера защо като според докторката си здрава, трябва да пиеш противозачатъчни?  newsm78
 Бромокриптина е ясно, че е заради повишения пролактин и наистина не се спира преди самото изследване, така че не се притеснявай.

Според докторката съм здрава, но не ми беше идвало три месеца  Shocked и затова отидох при друг лекар. Той ми направи и тази ехография, но да си призная нищо не разбрах от написаното. Сега наскоро ми дойде, но сумарно бяха не повече от пет капки.
Не разбирам, защо трябва да ми се прави изследване след като вече ще съм започнала да пия Новинет? Какъв ще е резултата? Верен ли ще е  newsm78?
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.