Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 21 отговора

Белгия/София

Мнения: 27 528
Рецептата е по иедя на един приятел. Трябва ви някакво тесто, аз взимам готово и разточено, може да си го направите, обикновено содено тесто, не е нужно да бухва.
Лук, копър, сол, черен пипер и риба от консерва. По избор. Каквито искате видове и вкусове, всичко е ок. Аз лично слагам риба тон и скумрия, за да е мазничко, че тонът е суха доста. Даже слагам малко зехтин допълнително. Слагам и аншоа. Всичко това накълцано и разбъркано. Става с всякакви консерви. Режете триъгълници, слагате плънка, завивате, обръщате, мажете с жълтък, ръсите ким, сол, червен пипер, люто, кой каквото иска и печете. Докато стане тестото розово и хрупкаво. И топли, и студени са много вкусни и ефектни. Аз пека върху оризовата хартия от тестото, но може и директно в тавичка с мазнина на дъното. Ако някоя риба е по-мазна и пусне мазнина, след изпичането наредете върху няколко слоя слафетки и те попиват.

Снимки:
Преди навиването
Навита
Навити и обърнати
Готови за печене
Изпечени
Цитирай

Пловдив

Мнения: 392
Това ще го спретна довечера. Много вкусно изглежда!Благодаря за идеята!  bouquet
Цитирай


Мнения: 1 351
Много добре изглежда, ще се пробва!
Аз пък за какви топки си помислих...... Embarassed
Цитирай


Мнения: 2 546
дали ще стане с бутер тесто?  newsm78
Ох, много добре изглежда...а дори не обичам риба  Crazy
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Леле, Блондииииии......Ммммм!  Hug
Цитирай

София

Мнения: 4 282
Изглеждат страхотни, та чак ми се дояде  Laughing
Ще ги пробвам в най-скоро време Peace
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
дали ще стане с бутер тесто? 
Ще стане, но ще ти бухнат много и вътре ще стоят леко кухи у ще са малко по-трошливи и трудни за ядене, но иначе ще стане. Може да навиеш плънката като за пирожки, да не са на топки, по-добре ще е.
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Цитат
ръсите ким

Ох, това защо го прочетох "ръсите косми" Crazy? Сигурно покрай топките съм се присетила нещо Blush...

По темата - звучи обещаващо, ще взема да го пробвам Wink.
Цитирай

София

Мнения: 3 537
Леле, много вкусно звучи и изглежда, интересно и по-нестандартно Love Потекоха ми лигите Very Happy
Трябва да го пробваме скоро на всяка цена....обаче като приключа с диетата ми та тогава  Mr. Green  Crazy
Мерси много  Hug
Цитирай

Благоевград

Мнения: 663
Изглежда ,доста вкусно  -  ще пробвам рецептата.
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 434
Мммм, Блонди, как ти идват тези великолепни идеи  Mr. Green
Милинките ти бяха супер, сега ще пробвам и тези рибешки топки,мдам  Mr. Green
Цитирай

Mediterraneo

Мнения: 18 352
Цитат
ръсите ким
Ох, това защо го прочетох "ръсите косми" Crazy? Сигурно покрай топките съм се присетила нещо Blush...

 Mr. Green  35

Наистина изглеждат разкошно. Тъкмо имам няколко консерви риба тон, ще взема да ги направя скоро. А с бутер тесто дали ще станат  newsm78
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
А с бутер тесто дали ще станат  newsm78

Върни се маааалко по-нагоре в темата  Laughing
Цитирай

Mediterraneo

Мнения: 18 352
А с бутер тесто дали ще станат  newsm78

Върни се маааалко по-нагоре в темата  Laughing

 Blush Embarassed
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Блонди, аз имам паламуд,  дали ще станат с него/няма ли да натъртва миризмата му?/ и с риба тон? И още нещо: ако слагам паламуд, да пропусна ли мазнината?
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 21 отговора