Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 20 апр. 2007, 18:35 ч.
  • Преглеждания  1 626  Мнения  11  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 488
Вече два пъти подред ми се случва  Thinking
Първият път викам, нещо съм сложила повече червен пипер или пък е стар и го хвърлих.
Купих нов пипер, сложих на връхчето на лъжицата съвсем мъничко....
Сядаме да хапваме, то пак нагарча  ooooh!
Възможно ли е да е от това ,че купувам готов нарязан замразен спанак, а не пресен ?
newsm78

Реклама
# 1
  • дълбоко,дълбоко в прованса
  • Мнения: 189
Спанака,както и марулята горчат, ако са набрани стари растения.По-младичките не горчат.

# 2
  • Варна
  • Мнения: 1 440
Горчи , защото е стар! Sick

# 3
  • Мнения: 488
Много ви благодаря момичета, вече ще гледам какво купувам!!!   bouquet

# 4
  • USA
  • Мнения: 7 091
Мдам, стар е, затова горчи, но може да се спаси ситуацията! Преди да го сготвиш може да го пуснеш във вряла вода с няколко капки оцет и когато водата си смени цвета го отцеждаш. След това го готвиш вече както си си решила.  Peace

# 5
  • Варна
  • Мнения: 8 769
Учудвам се, на мен замразения спанак никога не ми е горчал. Аз него даже не го и бланширам, ами директно го слагам да се готви.

# 6
  • София
  • Мнения: 432
и аз скоро си бях купувала замразен и страшно много ми горчеше! А толкова много обичам. Аман от боклуци по магазините #2gunfire

# 7
  • Sofia
  • Мнения: 376
От години купувам замразен , вносен спанак и никога не е горчал. Може да горчи ако е бил размразяван и замразяван няколко пъти. Веднъж си патих така със замразени чушки за пълнене.

# 8
  • София
  • Мнения: 4 291
По-добре пресен спанак  Peace

# 9
  • Мнения: 6 461
Мисля,че горчи когато жилата по средата е дебела. Rolling Eyes

# 10
  • там, където е сърцето
  • Мнения: 420
Спестили са бланширането преди да го замразят.
Знам го от личен опит.
Сама си замразявам спанака и когато ме домързи да го бланширам, после горчи.
Същото е  при граха и зеления фасул.
Българските фирми в повето случаи пропускат тази процедура, а това е не само неприятно на вкус, а и вредно.

# 11
  • Мнения: 6 461
Спестили са бланширането преди да го замразят. .........................
Имам две торбички спанак,който съм забразила без да го бланширам...
Май съм допуснала грешка Thinking
И сега като си помисля ..имам и също така замразен лапад...

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт