Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 488
Вече два пъти подред ми се случва  Thinking
Първият път викам, нещо съм сложила повече червен пипер или пък е стар и го хвърлих.
Купих нов пипер, сложих на връхчето на лъжицата съвсем мъничко....
Сядаме да хапваме, то пак нагарча  ooooh!
Възможно ли е да е от това ,че купувам готов нарязан замразен спанак, а не пресен ?
newsm78
Цитирай

дълбоко,дълбоко в прованса

Мнения: 189
Спанака,както и марулята горчат, ако са набрани стари растения.По-младичките не горчат.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 434
Горчи , защото е стар! Sick
Цитирай


Мнения: 488
Много ви благодаря момичета, вече ще гледам какво купувам!!!   bouquet
Цитирай

USA

Мнения: 7 091
Мдам, стар е, затова горчи, но може да се спаси ситуацията! Преди да го сготвиш може да го пуснеш във вряла вода с няколко капки оцет и когато водата си смени цвета го отцеждаш. След това го готвиш вече както си си решила.  Peace
Цитирай

Варна

Мнения: 8 769
Учудвам се, на мен замразения спанак никога не ми е горчал. Аз него даже не го и бланширам, ами директно го слагам да се готви.
Цитирай

София

Мнения: 420
и аз скоро си бях купувала замразен и страшно много ми горчеше! А толкова много обичам. Аман от боклуци по магазините #2gunfire
Цитирай

Sofia

Мнения: 376
От години купувам замразен , вносен спанак и никога не е горчал. Може да горчи ако е бил размразяван и замразяван няколко пъти. Веднъж си патих така със замразени чушки за пълнене.
Цитирай

София

Мнения: 4 282
По-добре пресен спанак  Peace
Цитирай


Мнения: 6 461
Мисля,че горчи когато жилата по средата е дебела. Rolling Eyes
Цитирай

там, където е сърцето

Мнения: 420
Спестили са бланширането преди да го замразят.
Знам го от личен опит.
Сама си замразявам спанака и когато ме домързи да го бланширам, после горчи.
Същото е  при граха и зеления фасул.
Българските фирми в повето случаи пропускат тази процедура, а това е не само неприятно на вкус, а и вредно.
Цитирай


Мнения: 6 461
Спестили са бланширането преди да го замразят. .........................
Имам две торбички спанак,който съм забразила без да го бланширам...
Май съм допуснала грешка Thinking
И сега като си помисля ..имам и също така замразен лапад...
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.