Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

залив на орловия щит

Мнения: 4 003
ето какво правих днес:

пекохме едно голямо парче месо (по желание може да се маринова предварително)
по време на печене го мазахме няколко пъти с тази глазура отгоре, после го разрязох, намазах всяко парче с глазурата и ги пуснахме на грила на фурната, после същата процедура и от другата страна, в момента в кухнята мирише божествено

глазурата:
150мл смлян ананас - аз използвах от консерва, много мразя да го режа
200 мл чили сос - но не от онзи гъстия като пюре, а е по-скоро като дресинг
3 сл уиски

продуктите се слагат в тенджерка на котлона да заврят, щом заври сместта, котлона се изключва, сместта се оставя да престои малко и се минава към мазане

ще докладвам по-късно за вкуса
Цитирай


Мнения: 8 604
Много добре звучи. Пусни ако обичаш и снимка, като стане готово.  bouquet
Цитирай

залив на орловия щит

Мнения: 4 003
месенцата придобиха златист цвят, на вкус също бяха много добре

за съжаление не се сетих да ги снимам, а направо прибрах каквото остана в хладилника
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.