Ананасова глазура за месо

  • 7 092
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: X
ето какво правих днес:

пекохме едно голямо парче месо (по желание може да се маринова предварително)
по време на печене го мазахме няколко пъти с тази глазура отгоре, после го разрязох, намазах всяко парче с глазурата и ги пуснахме на грила на фурната, после същата процедура и от другата страна, в момента в кухнята мирише божествено

глазурата:
150мл смлян ананас - аз използвах от консерва, много мразя да го режа
200 мл чили сос - но не от онзи гъстия като пюре, а е по-скоро като дресинг
3 сл уиски

продуктите се слагат в тенджерка на котлона да заврят, щом заври сместта, котлона се изключва, сместта се оставя да престои малко и се минава към мазане

ще докладвам по-късно за вкуса

# 1
  • Мнения: 22 867
Много добре звучи. Пусни ако обичаш и снимка, като стане готово.  bouquet

# 2
  • Мнения: X
месенцата придобиха златист цвят, на вкус също бяха много добре

за съжаление не се сетих да ги снимам, а направо прибрах каквото остана в хладилника

Общи условия

Активация на акаунт