Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 21
Molq Vi kazhete kak razchitate tezi rezultati ot hormonalni
izsledvani na 4 den ot cikala:

FT4 - 14.46 (12-22)
TSH - 2.07 (0.31-5)
TAT - <10 (do 115)
MAT - <5 ( do 34)
Prolaktin -117 (59-619)
LH - 13.72 (1.9-12.5)
FSH - 6.68 (19-10.2)
Estradiol -271.67 (40-606)

Kakvo she kazhete za LH/FSH, ne e li mnogo visoko
Цитирай

София

Мнения: 7 718
Пиши на кирилица. Не пускай за едно и също нещо нова тема.
Първо повтори следващият цикъл ЛФХ в друга лаборатория. Високият ЛХ е предположение за ПКЯ.
Цитирай


Мнения: 4 700
ПКЯ  Peace

Първо си направи иzследването на ЛХ и ФСХ о6те веднъж и после направи ехограф на яйчници.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.