Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 54 отговора

София

Мнения: 223
АЗ искам да си приготвя пилешки дробчета,но не-знам как,моля за рецепти Smile
Цитирай


Мнения: 7 473
Заповядай, има доста рецепти  Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=34264.msg974500
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=112102.msg2036228
Цитирай

София

Мнения: 223
благодаря  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 3 255
Задушавам дробчетата, слагам им ситно нарязан лук, морков, гъби, малко брашно и червен пипер, сол, зърна чер пипер, разреждам с вино - за да стане сос и продължавам задушаването докато стане готово за ядене Hug
Цитирай

Бургас

Мнения: 74
Згорещявам олиото и слагам дробчетата.Пържа и 5мин. преди да са готови  слагам соев сос.Сол не слагам защото соевият сос е солен.Снощи правих така/самоче заешки дробчета/и стана много вкусно. smile3521
Цитирай


Мнения: 2 490
Задушавам лук, чушка, морков, пушено филе или бекон, гъби, топено сирене и прибавям предварително сварените пилешки дробчета. Като отместя от котлона им наръсвам малко настърган кашкавал-много вкусно става. Ако не обичате пържено, може и на фурна да ги запечеш.
Цитирай

Gabrowo->Sofia

Мнения: 1 431
Пилешки доробчета готвя в глинен съд с лук, домати, суха червена чушка на парченца, масло, сол и чубрица.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 434
Пилешките дробчета ги овалвам с брашно и пържа в сгорещено олио!  Пръскат адски много затова им слагам капак за пържене! Обаче стават най-вкусни!  chef
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
Правя ги или задушени с лук, домати и вино или по форумска рецепта с топено сирене, втората е адски сполучлива.
Цитирай

на 3 градуса от адът

Мнения: 3 647
задушавам лук, моркови на жулиен, пиперка на кръгчета,гъби и доматено пюре (поставят се последователно през интервал от 1-2 мин.), прибавям дропчетата посолявам и оставям на тих огън до горовност
  bouquet
Цитирай


Мнения: 3 452
Аз направих вече няколко пъти рецптата на снежи, но леко префасонирана......запържвам набързо и поотделно лук на полумесеци, моркови, гъби с масло, и дробчетата като събирам всички в голяма йена, добавям доматения сок, подправки и после я пускам на МВ за 10-15 мин. и готово  Smile

Много хубави са дробчетата на Кауфланд - Bestfarm, в тарелка, около 500-600 гр - идеално за едно готвене  Peace
Цитирай

София

Мнения: 431
Ммммммм  дробчетата  на Снежи изглежда много вкусни и довечера ще се пробват  Peace
Цитирай

София-до езерото

Мнения: 1 919
Пилешките дробчета ги овалвам с брашно и пържа в сгорещено олио!  Пръскат адски много затова им слагам капак за пържене! Обаче стават най-вкусни!  chef
Peace
Цитирай

Варна

Мнения: 2 379
Не можеш ме накара да ги пържа!  #Crazy Най-често ги пека с черен пипер, сол, бира (или вино), малко вода и мазнина. Скоро правих и по селски-с домати. Добре станаха. Каня се да ги пробвам в гювечета...
Цитирай

Бургас

Мнения: 244
Дробчета,лук,гъби,сол,черен и червен пипер и малко чубрица,доливам с бира и в йената и във фурната.Бързо,лесно и вкусно.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 54 отговора