Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 23 апр. 2007, 12:41 ч.
  • Преглеждания  16 697  Мнения  54  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 223
АЗ искам да си приготвя пилешки дробчета,но не-знам как,моля за рецепти Simple Smile

Реклама
# 1
# 2
  • София
  • Мнения: 223
благодаря  bouquet

# 3
  • София
  • Мнения: 3 266
Задушавам дробчетата, слагам им ситно нарязан лук, морков, гъби, малко брашно и червен пипер, сол, зърна чер пипер, разреждам с вино - за да стане сос и продължавам задушаването докато стане готово за ядене Hug

# 4
  • Бургас
  • Мнения: 74
Згорещявам олиото и слагам дробчетата.Пържа и 5мин. преди да са готови  слагам соев сос.Сол не слагам защото соевият сос е солен.Снощи правих така/самоче заешки дробчета/и стана много вкусно. smile3521

# 5
  • Мнения: 2 490
Задушавам лук, чушка, морков, пушено филе или бекон, гъби, топено сирене и прибавям предварително сварените пилешки дробчета. Като отместя от котлона им наръсвам малко настърган кашкавал-много вкусно става. Ако не обичате пържено, може и на фурна да ги запечеш.

# 6
  • Gabrowo->Sofia
  • Мнения: 1 432
Пилешки доробчета готвя в глинен съд с лук, домати, суха червена чушка на парченца, масло, сол и чубрица.

# 7
  • Варна
  • Мнения: 1 440
Пилешките дробчета ги овалвам с брашно и пържа в сгорещено олио!  Пръскат адски много затова им слагам капак за пържене! Обаче стават най-вкусни!  chef

# 8
  • варненка от София
  • Мнения: 4 656
Правя ги или задушени с лук, домати и вино или по форумска рецепта с топено сирене, втората е адски сполучлива.

# 9
  • на 3 градуса от адът
  • Мнения: 3 647
задушавам лук, моркови на жулиен, пиперка на кръгчета,гъби и доматено пюре (поставят се последователно през интервал от 1-2 мин.), прибавям дропчетата посолявам и оставям на тих огън до горовност
  bouquet

# 10
  • Мнения: 3 452
Аз направих вече няколко пъти рецптата на снежи, но леко префасонирана......запържвам набързо и поотделно лук на полумесеци, моркови, гъби с масло, и дробчетата като събирам всички в голяма йена, добавям доматения сок, подправки и после я пускам на МВ за 10-15 мин. и готово  Simple Smile

Много хубави са дробчетата на Кауфланд - Bestfarm, в тарелка, около 500-600 гр - идеално за едно готвене  Peace

# 11
  • София
  • Мнения: 431
Ммммммм  дробчетата  на Снежи изглежда много вкусни и довечера ще се пробват  Peace

# 12
  • София-до езерото
  • Мнения: 1 919
Пилешките дробчета ги овалвам с брашно и пържа в сгорещено олио!  Пръскат адски много затова им слагам капак за пържене! Обаче стават най-вкусни!  chef
Peace

# 13
  • Варна
  • Мнения: 2 379
Не можеш ме накара да ги пържа!  #Crazy Най-често ги пека с черен пипер, сол, бира (или вино), малко вода и мазнина. Скоро правих и по селски-с домати. Добре станаха. Каня се да ги пробвам в гювечета...

# 14
  • Бургас
  • Мнения: 312
Дробчета,лук,гъби,сол,черен и червен пипер и малко чубрица,доливам с бира и в йената и във фурната.Бързо,лесно и вкусно.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт