Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 96
На 26 април 2007 година от 15,00 часа Ресурсен център - град Русе ще проведе кръгла маса на тема: "Интеграционното обучение - реалности и пeрспективи" в Синия салон "Плаза" (хотел "Дунав").

  На кръглата маса ще се разгледат проблемите на интегрираното обучение на деца и ученици със специални образователни потребности.

 Кръглата маса е с практическа насоченост и на нея ще присъстват специалисти - логопеди, психолози, ресурсни учители; които директно работят с деца и ученици със СОП; преподаватели от РУ "Ангел Кънчев"; учители и директори от общообразователните училища, представители на Регионалния инспекторат по образованието; Община Русе; Областна администрация - Русе.

Участниците ще имат възможност да получат актуална информация по темата, да се запознаят с дейността и постиженията на работещите специалисти в Ресурсния център, да споделят опита и проблемите си при работата си с деца и ученици със СОП, както и да направят конкретни предложения за оптимизиране на дейността.

# 1
Много добре. Дано само не бъде говорилня, защото много кръгли маси се правят, вземат се решения, но реално има ли резултати от това?

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт