Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 93
На 26 април 2007 година от 15,00 часа Ресурсен център - град Русе ще проведе кръгла маса на тема: "Интеграционното обучение - реалности и пeрспективи" в Синия салон "Плаза" (хотел "Дунав").

  На кръглата маса ще се разгледат проблемите на интегрираното обучение на деца и ученици със специални образователни потребности.

 Кръглата маса е с практическа насоченост и на нея ще присъстват специалисти - логопеди, психолози, ресурсни учители; които директно работят с деца и ученици със СОП; преподаватели от РУ "Ангел Кънчев"; учители и директори от общообразователните училища, представители на Регионалния инспекторат по образованието; Община Русе; Областна администрация - Русе.

Участниците ще имат възможност да получат актуална информация по темата, да се запознаят с дейността и постиженията на работещите специалисти в Ресурсния център, да споделят опита и проблемите си при работата си с деца и ученици със СОП, както и да направят конкретни предложения за оптимизиране на дейността.

# 1
Много добре. Дано само не бъде говорилня, защото много кръгли маси се правят, вземат се решения, но реално има ли резултати от това?Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт