Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 13 март 2007, 21:51 ч.
  • Преглеждания  689  Мнения  11  Онлайн  1
Отговори
Цитат
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0
В горния линк има идеи за домашни рецепти и каши, а в тази тема можем да обменяме практически опит и идеи.
---------------------------
Бу
---------------------------

МЕРСИ ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ОТ РЕЦЕПТАТА  Grinning  Grinning  Grinning

Последна редакция: ср, 25 апр 2007, 09:20 от Мис Бу

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 32
ВИЕ СТЕ СТРАХОТНИ   bouquet  bouquet  bouquet

# 2
Пробвах рецептата за домашна каша. Резултатът беше невероятен!

# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 15 044
Аз имам въпрос за оризовата каша. Понеже съм си мързелива да пека, меля, варя и прочее дейности аз взех ориза, сварих го и после с пасатора малко го поразбърках. Сега се чудя, това оризова каша ли е или оризово пюре?

# 4
  • на 30 км от морето
  • Мнения: 95
Някой вакумирал ли е домашно приготвени пюрета в бурканчета чрез варене. Ще пътешестваме няколко дни и трябва да приготвя малко провизии, защото вече не харесваме купешките пюрета откакто свикна на готвена храна от детската кухня. И си мисля да сготвя и затворя в бурканчета някакви храни, но се чудя колко време да стерилизирам напълнените бурканчета.

# 5
  • вкъщи
  • Мнения: 1 503
трябват ти бурканчета на винт и гореща манджа!Наливаш веднага щом изключиш котлона,затваряш и обръщаш с капачката надолу.Като изстине би трябвало да е ок!Ако така видиш ,че не е станало ,тогава вари според мен.Иначе се вари около 10тина минути  и трябва водата да покрива бурканчето.

Лек път

Янтра-А за пюре от ориз аз не съм чувала.Знам ,че пюретата са от плод и зеленчук,но всъщност няма значение.Важното е да се хареса от детето.А и щом ти е удобно така...Все е ориз newsm78

П.П.Не ,че нещо,ама ако сте забелязали темата е отпреди 2,5 годинкиSimple Smile

# 6
  • КОЗЛОДУЙ
  • Мнения: 684
Аз сварявам картфки,морков,(лук,малко)ябълка и всичко това пасирам става страхотно пюре!Всичк  bouquetи сте страхотни

# 7
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 21 920
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0
В горния линк има идеи за домашни рецепти и каши, а в тази тема можем да обменяме практически опит и идеи.

# 8
  • Откъм Варната
  • Мнения: 1 646
Правих оризова каша по рецептата, стана стахотна, даже на мен ми хареса  Mr. Green

# 9
  • София
  • Мнения: 99
чудна темичка, записвам се да следя  Hug

# 10
  • София, в "Младост", където всички са млади
  • Мнения: 21
Simple Smile Записвам се и аз, защото наистина ми писна да ме грабят разни кожодери- производители на безвкусни пюрета!
Не съм кой зане каква готвачка  Embarassed, но съм убедена, че с ваша помощ ще готвя страхотни вкусотийки на моето бебче.    chef


# 11
  • София
  • Мнения: 99
простете невежеството  Embarassed ама нямам идея как, колко и какъв лук се добавя към зеленчуковите пюрета? лукът може ли и той на пара?

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт