Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 25 апр. 2007, 17:56 ч.
  • Преглеждания  2 332  Мнения  13  Онлайн  1
Отговори
  • Süd
  • Мнения: 3 521
Момичета,помагайте с идеи как да бъдат ополzотворени 6 белтъка...не ми се иска да ги направя на обикновените целувки, така че ако някой има някаква друга рецепта ще съм му беzкрайно приzнателна  bouquet.

Реклама
# 1
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Правиш си крем от нишесте някакво, разбиваш белтъците на твърд, ама много твърд сняг, смесваш ги бързо и нежно с крема и мушкаш в хладилника. Става мус  Grinning

# 2
  • София
  • Мнения: 1 271
Правиш си крем от нишесте някакво, разбиваш белтъците на твърд, ама много твърд сняг, смесваш ги бързо и нежно с крема и мушкаш в хладилника. Става мус  Grinning

Много интересна идея - благодаря!
Ще пробвам още утре, че синчето много обича такива неща. Голям фен е на нишестета и грис.

# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 3 307
ОРЕХОВКИ

5 белтъка
1 чаша захар
2 с.л. брашно
млени орехи, толкова че да стане гъсто

Белтъците се разбиват на сняг със захарта, добавя се брашното и орехите. Загребва се от сместа с лъжица и се слага в добре намаслена тава. Пече се на слаб огън около 150 градуса

# 4
  • Süd
  • Мнения: 3 521
Страхотни идеи, много благодаря Hug.

# 5
  • Мнения: 1 349
Палачинки; сварени и добавени в салата; разбити на сняг с добавка на плодове от компот или сладко.

# 6
  • София
  • Мнения: 3 268
Правиш си крем от нишесте някакво, разбиваш белтъците на твърд, ама много твърд сняг, смесваш ги бързо и нежно с крема и мушкаш в хладилника. Става мус  Grinning
Правя точно като Блонди.Крема става въздешен,лек и много вкусен.Давай!

# 7
  • Мнения: 423
Аз ще ти предложа едни бухти, които са подходящи за закуска:

1 коф. кис. мляко
4 белтъка
1ч.л. сода за хляб
щипка сол
брашно колкото поеме
Замесва се тесто от продуктите, точи се, реже се на ронбчета и се пържи в сгорещено олио.

Точно се чудех какво да направя с едни 5 белтъка, които ми останаха от един крем, който правих снощи, но имах само тази рецепта. Предложението на Блонди много ми допадна, ще го пробвам, но в крайна сметка реших да пробвам една хлебна торта от скорошна тема тук и ще използвам разбитите белтъци за украса.

# 8
  • Мнения: 6 957
ОРЕХОВКИ

5 белтъка
1 чаша захар
2 с.л. брашно
млени орехи, толкова че да стане гъсто

Белтъците се разбиват на сняг със захарта, добавя се брашното и орехите. Загребва се от сместа с лъжица и се слага в добре намаслена тава. Пече се на слаб огън около 150 градуса

Много добре звучи това  Peace

# 9
  • Мнения: 4 388
За панировка са перфектни, например за картофени кюфтета! Peace

# 10
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 263
ОРЕХОВКИ

5 белтъка
1 чаша захар
2 с.л. брашно
млени орехи, толкова че да стане гъсто

Белтъците се разбиват на сняг със захарта, добавя се брашното и орехите. Загребва се от сместа с лъжица и се слага в добре намаслена тава. Пече се на слаб огън около 150 градуса

Много добре звучи това  Peace
Абсолютно!  Peace

# 11
  • София
  • Мнения: 1 299
А какво се случи с жълтъците   Crazy

# 12
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 263
А какво се случи с жълтъците   Crazy
Отиват тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203056.0  Wink

# 13
  • Cтраната на лалетата...
  • Мнения: 7 914
аз не съм много веща в кухнята...ама нали целувки стават от белтъците... как беше разбиват се със захар , с една две капки лимонов сок... и после във фурната  bowuu

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт