Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 25 апр. 2007, 22:59 ч.
  • Преглеждания  2 386  Мнения  32  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 383
Колко време ви издържа сиренето в хладилник? Това ми е въпросът към вас. Винаги имаме сирене в хладилника, но, май, много бързо се разваля - появяват се едни петна.  newsm78 Съхранявам го в тенджерка, затворена с капак, без вода вътре. След 5 - 7 дни вече е на тъмни бежови петна.  Sick 

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 1 771
Аз го държа във вода, захлупено, но изкарва къде, къде повече. Докато се изяде не ми се е разваляло до сега.
За количеството  на сиренето гледам да се съобразявам с търсенето  Wink.
По принцип винаги имам заредено сирене в хладилника.
Вземам различни вакумирани разфасофки по 0.200, 0.300, 0.400кг, за да мога винаги да имам сирене в наличност и да недопускам разваляне.

# 2
  • София
  • Мнения: 2 383
Какви марки вакумирани разфасовки взимаш. Във ФАНТАСТИКО много меко ми се струва сиренето, дето е вакумирано.  newsm78

# 3
  • София
  • Мнения: 1 771
Сердика - Добрич, и ощте един вид, но него го познавам по опаковката. Ако го пиша на слуки мога да сбъркам. На Маджаров, напротив е много твърди, а аз затова не вземам такова.

# 4
  • на 3 градуса от адът
  • Мнения: 3 647
ами  по принцип не се задържа много
но седи в чиния - не му правя саламура

# 5
  • варна
  • Мнения: 220
оставям,колкото за 2-3 дни,а другото в найлонова торбичка-във фризера,после се размразява на стайна температура и е като сега купено

# 6
  • Мнения: 649
Съхранявам в пластмасова кутия с капак, ако е много солено във вода - да се обезсоли. Не съм имала проблеми досега

# 7
  • Мнения: 1 717
Съхранявам в пластмасова кутия с капак, ако е много солено във вода - да се обезсоли. Не съм имала проблеми досега

Peace Когато се налага да се обезсоли, слагам колкото за едно ядене, защото без солта става нетрайно.

# 8
  • Мнения: 311
Не държа в саламура,стояло е и по 2 седмици.А дали не се разваля заради това,че е похлупено? Thinking

# 9
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 884
Държа го във вода с една чаена лъжичка захар. Не обичаме солено сирене. Издържа доста дълго, ако остане де. Снощи извадих от кутията едно изостанало парченце от преди поне месец. Много си беше хубаво - беличко, без петна.

# 10
  • у дома
  • Мнения: 2 606
Най-много 2-3 дни. Държа го в торбичка. Купувам по малко 200-300 гр., но честичко, да не ми се разваля.

# 11
  • София
  • Мнения: 3 537
Задължително годържа във вода сиренето,понякога слагам и мъничко сол във водата.Не ми се е разваляло никога ,стояло е и 1 седмица.

# 12
  • София
  • Мнения: 7 071
Винаги изкисвам сиренето и досега не е имало проблеми, но пък и ние го изяждаме бързо... Wink

# 13
  • Земята
  • Мнения: 1 426
Във вода със сол ми издържа много. А без вода - ако е захлупено, почва да мухлясва след 3-4 дена

# 14
  • Мнения: 3 452
Моето издържа много в специална обезвъздушаваща кутия с капак.
Но според майка ми най-добрата саламура за сирене е по-рядък айрян - така не се разваляло.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт