Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 26 апр. 2007, 13:13 ч.
  • Преглеждания  1 490  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 127
Привет!Имам домашно телешко месо,обаче е доста жилаво дори и при продължително варене в тенжера под налягане.Моля,дайте някоя идея за марината ,така че да стане по-крехко.Благодаря!

Реклама
# 1
  • Мнения: 836
Наскоро готвих телешко-с червено вино става по-крехко и мнооого вкусно. (Имаше и топено сирене, гъби и малко подправки).

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт