Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 127
Привет!Имам домашно телешко месо,обаче е доста жилаво дори и при продължително варене в тенжера под налягане.Моля,дайте някоя идея за марината ,така че да стане по-крехко.Благодаря!
Цитирай


Мнения: 836
Наскоро готвих телешко-с червено вино става по-крехко и мнооого вкусно. (Имаше и топено сирене, гъби и малко подправки).
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.