Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 26 апр. 2007, 21:10 ч.

ХОРМОНАЛНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ

  • 441
  • 4
  •   1
Отговори
  • Стара Загора
  • Мнения: 315
ЗДРАВЕЙТЕ,
ПРОЧЕТОХ МНОГО ЗА ТЕЗИ ИЗСЛЕДВАНИЯ.ПРИТЕСНЯВАМ СЕ ОТ ДВА РЕЗУЛТАТА,КОИТО ВСЪЩНОСТ СА В НОРМА,НО СЪОТНОШЕНИЕТО ИМ НЕ Е 1:1.ВСЪЩНОСТ КАКВА РОЛЯ ИГРАЕ ТОВА СЪОТНОШЕНИЕ?МОЛЯ,АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ДА МИ КАЖЕ.
ЛХ-8.86, ФСХ-4.04.

И КАКВО ОЗНАЧАВА АКО ТЕСТОСТЕРОНА МИ Е 5?
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ , КОИТО МИ ПОМОГНАТ В РАЗГАДАВАНЕТО НА ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ.
(ИЗСЛЕДВАНЕТО МИ Е ПРАВЕНО В ЧЕТВЪРТИЯ ДЕН ОТ ЦИКЪЛА.)

# 1
  • София
  • Мнения: 7 718
Да беше дала и реф. стойности.
При така дадените цифри има предпоставка за ПКЯ.

# 2
  • Стара Загора
  • Мнения: 315
za LH - 2.4 - 12.6
ZA FSH-3.5-12.5


АЗ СЪЩО СИ МИСЛЕХ ЗА КИСТИ,НО НА ВИДЕОЗОНА ЯЙЧНИЦИТЕ МИ БЯХА ЧИСТИ.

# 3
  • София
  • Мнения: 7 718
Значи няма причина за притеснение.

# 4
  • Стара Загора
  • Мнения: 315
БЛАГОДАРЯ,LALI!
Утре съм на лекар и дано всичко наистина е добре.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт