Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пловдив

Мнения: 652
Момичета, съвсем на скоро някоя от вас беше пускала рецептата за реване с прясно мляко. Не си я копирах тогава ииии...
Къде ли не я търсих и нищо  Hug 
Бихте ли ми казали рецептата моля?
Цитирай


Мнения: 2 538
Продукти
6 яйца
1 1/2 чаени чаши захар
2 чаени чаши брашно
1 бакпулвер
1 л. прясно мляко
2 ванилии

Това ли имаш предвид?Ако е това и не ти е ясен начина на приготвяне кажи, за да го обясня. Peace
Цитирай

Пловдив

Мнения: 652
Мисля, че заливката беше с прясно мляко и много го хвалиха това реване.
А от тази рецепта, кое точно е сиропа?
Млякото + колко от захарта?
Цитирай


Мнения: 2 538
Яйцата се разбиват до побеляване с 1 ч. ч. захар.Прибавя се брашното, в което е размесен бакпулверът.Сместа се разбърква внимателно и се изсипва в намазана с мазнина и поръсена с брашно тава.Пече се в умерено силна фурна.След като изстине се нарязва.
Към свареното мляко се прибавя 1/2 ч. ч. захар и ванилиите.Оставя се на огъня още 2-3 минути, за да се разтопи захарта.Напълно изстиналото реване се залива с поохладеното мляко. Peace
Да ви е сладко!
Цитирай

Пловдив

Мнения: 652
много ти благодаря
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.