Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 25 отговора


Мнения: 36
Моми4ета, 6те имам  непредвидени гости днес ! Имам само една агне6ка пле6ка във фризера, каква гарнитура 6те ме посъветвате да направя?
Цитирай

под тепетата

Мнения: 1 893
гъби с ориз,задушени картофи.
Цитирай


Мнения: 398
на агнешкото върви много зелено,така,че ако искаш направи ориз със спанак и зелен лук
Цитирай


Мнения: 36
А как се приготвя ориз със спанак? А лапад може ли?
Цитирай


Мнения: 372
Баба ми правеше едно агнешко магданозля, разкошно ставаше.
Задушаваш 2-3 връзки пресен лук, 1-2 пресен чесън, после слагаш 1кг спанак накълцан, лапад, 1 връзка магданоз и червен пипер. Малко преди да извадиш агнето от фурната, изсипваш тази смес в тавата.
Цитирай


Мнения: 36
Благодаря на всички, залавям се за работа,че на агнешкото му трябват 2-3 часа печене!!!  Smile
Цитирай


Мнения: 6 955
Ориз със спанак или задушени микс от зеленчуци - лук, грах, моркови, чесън, подправки и т.н. Можеш лесно да имровизираш каквото имаш... всичко що е зеленчук подхожда на агнешкото... Също така много върви със зелена салата или апетитка от майонеза с чесън...  Peace
Цитирай


Мнения: 9 734
ориз със фиде е много подходящо също! Peace
Цитирай


Мнения: 6 955
ориз със фиде е много подходящо също! Peace

 ooooh! ooooh! ooooh!

Олейй би ли ми обяснила тази комбинация ориз със фиде какво представлява  newsm78 Ей таквози не бях чувала до сега  Whistling
Цитирай


Мнения: 6 461
Гъби с ориз и пресен лук.
Това най-много ми допада за агнешкото.
Цитирай

в полите на Балкана

Мнения: 2 702
ориз със фиде е много подходящо също! Peace

Това го чувам за първи път. newsm78
Цитирай


Мнения: 6 461
ориз със фиде е много подходящо също! Peace
Как се приготвя ориз с фиде Thinking.
Цитирай


Мнения: 9 734
Ами то имаше цяла тема тука за ориза с фиде!Мислех,че вече е популярно! ooooh!
В загрято олио се запържва фиде 1 чаша,докато се зачерви.Прибавя се ориза,измит пак 1 чаша и той да се "оцъкли".Тогава се залива с 2,5 чаши вода,слагат се сол,черен пипер,къри(аз не слагам щото нямам) и така докато се свари.Дърпам от котлона и оставям захлюпено с капак - да си поеме всичката вода.Става мнооого вкусно.
Някои момичета от форума даваха идеи вместо вода да се сложи бульон и такива работи.

Ето как изглежда

Цитирай


Мнения: 6 461
Ами то имаше цяла тема тука за ориза с фиде!Мислех,че вече е популярно! ooooh!
В загрято олио се запържва фиде 1 чаша,докато се зачерви.Прибавя се ориза,измит пак 1 чаша и той да се "оцъкли".Тогава се залива с 2,5 чаши вода,слагат се сол,черен пипер,къри(аз не слагам щото нямам) и така докато се свари.Дърпам от котлона и оставям захлюпено с капак - да си поеме всичката вода.Става мнооого вкусно.
Някои момичета от форума даваха идеи вместо вода да се сложи бульон и такива работи.
Благодаря,
фидето не става ли на каша ?
Понеже в супата се слага 5/10 минути преди да е готова.
В този случай трябва да ври до като е готов ориза. Thinking
Цитирай


Мнения: 9 734
Хич не става на каша - то нали се запържва хубаво! PeaceСтава чудно!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 25 отговора