Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

варна

Мнения: 183
дайте идея ,имам такова месо/бутче/и не зная как и с какво да го сготвя newsm78
Цитирай


Мнения: 1 488
Както агнешко- печено, като предварително е намазано с каша от червен пипер, джоджен, чер пипер и брашно. Завива се с фолио, а после се отгъва. Понякога си мисля, че е по-вкусно и от агнешкото. Wink
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
На картофена яхния.
Цитирай

дълбоко,дълбоко в прованса

Мнения: 189
Със зелен лук,чесън,спанак и джоджен във фурната.
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
Скоро имаше подобна тема, та ярешкото можеш да го сготвиш точно както и агнешкото.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=184738.msg3778660#msg3778660
Цитирай

Земята

Мнения: 1 426
Точно както и агнешкото... е, ако ти се види малко стааричко, може да го направиш в гювеч с картофи и зеленчуци, нарязано на парчета - демек като овнешко...
Цитирай

uk-kent

Мнения: 577
2 врьзки пресен лук,2,3 скилидки чесьн,джоджен,черно пиперче,сол и ориз.
задушавам лука и чесьна в краве масло и ги слагам вьв тавичката сьс ярешкото,прибавям малко водичка и мушкам вьв фурната под фолио за около 1 час.след това запьржвам ориза и кьм него прибавям джоджена(може да сложиш и гьбки)).слагам вьв сьщата тава при ярешкото и добавям вода.махам фолиото и готвя докато ориза стане готов(още около час)преди да го извадя от фурната намазвам ярешкото  сьс 4ервен пипер и масло.
п.с.п сьщият начин приготвям и агнешкото  chef  bouquet
Цитирай

варна

Мнения: 183
Както агнешко- печено, като предварително е намазано с каша от червен пипер, джоджен, чер пипер и брашно. Завива се с фолио, а после се отгъва. Понякога си мисля, че е по-вкусно и от агнешкото. Wink
   така го направих снощи и мъж ми си облиза пръстите,споделих че форумските мами са ми помогнали Laughing  bouquetблагодаря
Цитирай

Варна

Мнения: 1 595
Аз приготвям ярешкото както агнешко. Нарязвам на порции, всяко парче се намазва със следната смес:
чесън пресован, олио, червен пипер, мащерка, джоджен, , соев сос, вълшебен вкус. Порциите се нареждат в тава полива се с малко вода тавата се покрива с фолио и се пече най малко два часа на 200 градуса. След това се запича.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 434
Със зелен лук,чесън,спанак и джоджен във фурната.
Става супер!  chef
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Както агнешко- печено, като предварително е намазано с каша от червен пипер, джоджен, чер пипер и брашно. Завива се с фолио, а после се отгъва. Понякога си мисля, че е по-вкусно и от агнешкото. Wink
Точно!  Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.