Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 1 656
Замесва се меко тесто от брашно,сол, мая и хладка вода според това колко гювечета ще правите.

Омазняват се купичките и се покриват с тестото.Пекат се в силна фурна.Като изстнат леко се изваждат и се нареждат в тава.Пълнят се с нарязано саламче доматки на шайби и кашкавал и се запичат леко.

Може да се сложи и дръга плънка,но не трябва да е много течна.
Поръсват се със шарена сол и се поднасят топли!

Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Хммм, браво, Снежи!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.