Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 3 452
Може ли някой да сподели как се пресича млякото, за да се направи извара.
Благодаря
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Тането,слагаш малко да се затопли млякото и слагаш 1 каф.лъжичка с лимонтозу и разбъркваш . После като се образуват "парцалчетата"  и "суроватката"?!/егати думата!?/сипваш да се отцеди в гевгир или ситна цедка и това е. Very Happy
Цитирай


Мнения: 3 452
Мерси,
значи не е необходимо да се вари, ако е мляко от плик, така ли?
Цитирай

под Сините камъни

Мнения: 1 022
Цитат на: Taneto
Мерси,
значи не е необходимо да се вари, ако е мляко от плик, така ли?

Трябва да се свари Smile Иначе няма няма да е изВАРА. Можеш да сложиш и малко сол. Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.