Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 5 май 2007, 10:55 ч.
  • Преглеждания  3 698  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Монреал
  • Мнения: 631
Преди месец си взехме фурна Електролукс за вграждане. Всичко е наред, пече си супер, за пръв път в живота на майка ми кекса и е ставал идеален Mr. Green
Има си обаче и функция размразяване. Като я включа на нея, тръгва и вентилатора. На колко градуса да наглася копчето за градусите, така че каймата ми да се размрази, а не да се опече заедно с найлоновото пликче? newsm78
В упътването нищо не пише.

Реклама
# 1
  • Русе
  • Мнения: 510
Нашата е AEG и при нея вентилатора и копчето за размразяване са 2 различни.... newsm78 Не знам при твоята, но на нашата само завъртам копчето да картинката, която обозначава размразяване и толкова! А вентилаторът е степен за печене на няколко нива!

# 2
  • София
  • Мнения: 613
 В упътването на нашата (също Електролукс) пише че се пуска без градуси, т.е. копчето за градуси на 0. Така върти въздух със стайна температура и спомага за по-бързото отпускане на храната  Peace Също така да е увито в найлон или фолио за да не се изсуши.

# 3
  • Балчик
  • Мнения: 7 155
Моята е АЕГ, но мисля, че и при Електролукс ще е така- само задавам функцията размразяване и тя тръгва. На дисплея отчита 30 градуса.
Освен това е супер подходяща за втасване на тесто. Peace

Последна редакция: сб, 05 май 2007, 21:36 от Джемма

# 4
  • Монреал
  • Мнения: 631
Благодаря ви! Grinning

# 5
  • София
  • Мнения: 463
Аз размразявам на 40

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт