Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 30 отговора

София

Мнения: 4 423
Момичета, колко време се пече 13кг агне пълнено, моля ви за отговор Praynig Hug  bouquet
« Последна редакция: нд, 06 май 2007, 12:47 от Morena »
Цитирай

монако ди бавариа

Мнения: 4 138
6-7 часа. зависи от много неща, най вече от фурната.
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 504
Зависи и в какво ще се пече?  newsm78
Но, колкото по-дълго се пече, толкова по-добре.  Laughing
Цитирай

София

Мнения: 4 423
В електрическа фурна, вентилаторна печка в тава Rolling Eyes
Ох, благодаря ви, дали не може 4 часа и на колко градуса, да стои ли фолиото или без него да се пече....уф, съвсем се побърках, дадоха ми едно агне да напълня и изпеча, всичко си направих както трябва, ама това печене ме обърква, а именника чака по обяд да го занесем Confused
Цитирай

монако ди бавариа

Мнения: 4 138
за жалост времето е недостатъчно. само ще батисате жувотното. агне се пече на не много силна фурна. принципа е да се докара като при фурна на дърва. от висока температура към ниска. маже се често със соса или с отделна марината от масло, бяло вино и биричка.. в случая на малкото време е по добре май фолиото да седи върху агнето. пробвай на констатна температура и после махни фолиото да се запече на силна фурна.
абе ще стане, ако малко закъснееш тамън ще са ударили две ракии и ще са гладни. докладвай после как е станало. подходи оптимистично към проблема, ръгай агнето във фурната и вземи една вана, и си направи маникюр. важното е ти как ще се чувстваш. агнето така или инак ще се изяде.
Цитирай

София

Мнения: 4 423
ок, благодаря , ще пиша после какво  е станало  bouquet  bouquet
Цитирай


Мнения: 4 748
за жалост времето е недостатъчно. само ще батисате жувотното. агне се пече на не много силна фурна. принципа е да се докара като при фурна на дърва. от висока температура към ниска. маже се често със соса или с отделна марината от масло, бяло вино и биричка.. в случая на малкото време е по добре май фолиото да седи върху агнето. пробвай на констатна температура и после махни фолиото да се запече на силна фурна.


Правилно, печи с фолиото на по-силна фурна, но ако можеш завий плътно с фолиото да се задуши хубаво вътре. И към края махни фолиото да се запече отгоре. Ще стане, е няма да етолкова вкусно като на слаб огън, но пак ще е добре.
Цитирай

монако ди бавариа

Мнения: 4 138
аз викам да го пече на 180 с вентилатор и фолио, а.
Цитирай


Мнения: 4 748
аз викам да го пече на 180 с вентилатор и фолио, а.

може, ама фолиото да е плътно завило тавата, че да се задуши.

Аз за слаба фурна имам 120-150*най много, след първначалното загряване на 220-250*

ПП: А дали ще мине буболина да изчете докрай,а  Laughing
Цитирай

монако ди бавариа

Мнения: 4 138
ще мине, тепърва ще почнат притесненията..........има да го поглежда през 10 минути хайванчето в тавата.........
не знам що така сме възпитани ние, българките. требе задължително да можем да готвим за да сме желани жени, да се етаблираме. после кат станем 100 кила от правене на манджи се тръшкаме.
имам една приятелка, шефка на клон на доста известна банка в софия е. като се видим, все някакви буркани мъкне, рецепти си менкаме.........
по белия свят нейни колежки тенджера не са видели от по 10 години и вместо да спретнат една яхниика на домочадието, след бачкане се юрват по фитнеси и масажи.
мамка им и мъже, те са виновни за всичко Mr. Green
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 348
След като махнеш фолиото изключи вентилатора за да не го изсуши.
Цитирай


Мнения: 4 748
след тези размисли на глас, дано не мине скоро, че ще прочете и ще зареже агнето на мъжо да го пече  Laughing  hahaha

Буболина, винаги можеш да се оправдаеш с форума, насреща сме   bouquet
Цитирай

монако ди бавариа

Мнения: 4 138
аййййййййййййй, гениална идея. кажи, че сме ти дали грешна рецепта Twisted Evil
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 504
Аз предлагам, ако не стане, да ни замери с него. Пък ние не бързаме, ще го доопечем...  Whistling Mr. Green 35
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Аз предлагам, ако не стане, да ни замери с него. Пък ние не бързаме, ще го доопечем...  Whistling Mr. Green 35
Точно!
Ама нека първо го поопече поне 6-7 часа де!  Wink
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 30 отговора