Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 6 май 2007, 09:57 ч.
  • Преглеждания  8 338  Мнения  30  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 4 423
Момичета, колко време се пече 13кг агне пълнено, моля ви за отговор Praynig Hug  bouquet

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 12:47 от Morena

Реклама
# 1
  • монако ди бавариа
  • Мнения: 4 138
6-7 часа. зависи от много неща, най вече от фурната.

# 2
  • Мнения: 13 176
Зависи и в какво ще се пече?  newsm78
Но, колкото по-дълго се пече, толкова по-добре.  Laughing

# 3
  • София
  • Мнения: 4 423
В електрическа фурна, вентилаторна печка в тава Rolling Eyes
Ох, благодаря ви, дали не може 4 часа и на колко градуса, да стои ли фолиото или без него да се пече....уф, съвсем се побърках, дадоха ми едно агне да напълня и изпеча, всичко си направих както трябва, ама това печене ме обърква, а именника чака по обяд да го занесем Confused

# 4
  • монако ди бавариа
  • Мнения: 4 138
за жалост времето е недостатъчно. само ще батисате жувотното. агне се пече на не много силна фурна. принципа е да се докара като при фурна на дърва. от висока температура към ниска. маже се често със соса или с отделна марината от масло, бяло вино и биричка.. в случая на малкото време е по добре май фолиото да седи върху агнето. пробвай на констатна температура и после махни фолиото да се запече на силна фурна.
абе ще стане, ако малко закъснееш тамън ще са ударили две ракии и ще са гладни. докладвай после как е станало. подходи оптимистично към проблема, ръгай агнето във фурната и вземи една вана, и си направи маникюр. важното е ти как ще се чувстваш. агнето така или инак ще се изяде.

# 5
  • София
  • Мнения: 4 423
ок, благодаря , ще пиша после какво  е станало  bouquet  bouquet

# 6
  • Мнения: 5 258
за жалост времето е недостатъчно. само ще батисате жувотното. агне се пече на не много силна фурна. принципа е да се докара като при фурна на дърва. от висока температура към ниска. маже се често със соса или с отделна марината от масло, бяло вино и биричка.. в случая на малкото време е по добре май фолиото да седи върху агнето. пробвай на констатна температура и после махни фолиото да се запече на силна фурна.


Правилно, печи с фолиото на по-силна фурна, но ако можеш завий плътно с фолиото да се задуши хубаво вътре. И към края махни фолиото да се запече отгоре. Ще стане, е няма да етолкова вкусно като на слаб огън, но пак ще е добре.

# 7
  • монако ди бавариа
  • Мнения: 4 138
аз викам да го пече на 180 с вентилатор и фолио, а.

# 8
  • Мнения: 5 258
аз викам да го пече на 180 с вентилатор и фолио, а.

може, ама фолиото да е плътно завило тавата, че да се задуши.

Аз за слаба фурна имам 120-150*най много, след първначалното загряване на 220-250*

ПП: А дали ще мине буболина да изчете докрай,а  Laughing

# 9
  • монако ди бавариа
  • Мнения: 4 138
ще мине, тепърва ще почнат притесненията..........има да го поглежда през 10 минути хайванчето в тавата.........
не знам що така сме възпитани ние, българките. требе задължително да можем да готвим за да сме желани жени, да се етаблираме. после кат станем 100 кила от правене на манджи се тръшкаме.
имам една приятелка, шефка на клон на доста известна банка в софия е. като се видим, все някакви буркани мъкне, рецепти си менкаме.........
по белия свят нейни колежки тенджера не са видели от по 10 години и вместо да спретнат една яхниика на домочадието, след бачкане се юрват по фитнеси и масажи.
мамка им и мъже, те са виновни за всичко Mr. Green

# 10
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
След като махнеш фолиото изключи вентилатора за да не го изсуши.

# 11
  • Мнения: 5 258
след тези размисли на глас, дано не мине скоро, че ще прочете и ще зареже агнето на мъжо да го пече  Laughing  hahaha

Буболина, винаги можеш да се оправдаеш с форума, насреща сме   bouquet

# 12
  • монако ди бавариа
  • Мнения: 4 138
аййййййййййййй, гениална идея. кажи, че сме ти дали грешна рецепта Twisted Evil

# 13
  • Мнения: 13 176
Аз предлагам, ако не стане, да ни замери с него. Пък ние не бързаме, ще го доопечем...  Whistling Mr. Green Joy

# 14
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 244
Аз предлагам, ако не стане, да ни замери с него. Пък ние не бързаме, ще го доопечем...  Whistling Mr. Green Joy
Точно!
Ама нека първо го поопече поне 6-7 часа де!  Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт