Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 139
Имам нужда от помощ

Имам един запразен зелен фасул в хладилника, който трябва да се изяде, но не знаем как да го приготвим?
Не ни се яде яхния с картофи, мислехме си нещо като панировка в тиган, за да стане хрупкав?

Моля Ви, дайте ми някаква идея  Praynig
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 348
Бланшираш зеления фасул. Нанизваш на две клечки за зъби по няколко шушулки (в двата края). После панираш, яйце-брашно-яйце и пържиш. В брашното е хубаво да сложиш сол.
Цитирай

uk-kent

Мнения: 577
http://bgkulinar.net/recepti.php?id=481  bouquet
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
Аз харесвам салата от зелен фасул. Сварява се на пара после се подправя с копър, чер пипер, чесън, сминдух, сол и се добавя едно пакетче майонеза.
Цитирай

Левият бряг на Арда

Мнения: 157
Слагаш фасула в тавичка. Заливаш с повечко краве масло и запичаш д порозовяване!
Цитирай

София

Мнения: 3 619
Аз съм правила и с яйце и сирене в тавичка - нещо като огретен - много вуксно става, слагаш и чесън и копър.
Цитирай


Мнения: 506
Салата - зелен фасул, печени чушки, царевица, салам "Камчия" или "Хамбургски", нарязан на кубчета. Заливка: 2-3 лъжици горчица, соев сос, олио, лимонов сок, копър, чесън. Продуктите за заливката се слагат в едно малко бурканче, затваря се хубаво с капачката и се тръска енергично, за да се размесят идеално съставките. Заливат се зеленчуците и колбаса, разбъкрква се и се оставя в хладилник за 1 час.
Цитирай


Мнения: 506
Свареният зелен фасул се сипва в тавичка, намазана с олио и се разпределя така, че да останат няколко "кладенчета". Във всяко кладенче се чуква по 1 яйце, слага се по 1 парченце масло и се поръсва с червен пипер. Запича се във фурната.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.